Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mental sorun dedikleri adamın bencil olması. Zaniolo ilk çıktığında da öyleydi alıp kaleye kadar gidiyordu topla.

Yeni nesil Kaka söylemi de boş, ilk çıktığında akıyordu ama çapraz bağlar sonrası o akıcılık yok daha statikleşti.

Yine de 1.90 adama göre iyi top sürüyor ve çabuk sayılır.
Hasan Şaş özlemimizi sona erdirir😊

Futbolcu bilgim çok kısıtlı o yüzden videolardan bakarak konuşursam İbra'yla Messi karışımı bir oyun stili var Zaniolo'nun. Çiftleşseler bu kadar olur. Müthiş yetenek belli. 30'u geçtim 13-14 bile bizi aşar ama yatırım olarak görüyor olabilir bizimkiler. Tutarsa zaten acayip paralara satma imkanın var.

Ama ne Roma bize az bir rakama bırakır ne de oyuncudan %100 katkı alabileceğinin garantisi var (Balotelli gibi kafa kırıksa elimizde patlar). Bu sebeple Di Maria'yı isterdim şahsen. Garanti yol. 35 de olsa 37 de olsa Di Maria uçar ve uçurur.

0a5483d7ee26520d17c8ea37e0beb81a.jpg

Zaniolo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riskse bu adamları risksiz alamazsın maalesef. Yazın burada Icardi hakkında yapılan yorumları da biliyoruz. O dönem forumun %90 ı Icardi bize uymaz bize pivot lazım diyordu. Shamar Nicholson yangını yapılmıştı.

Riskse bu adamları risksiz alamazsın maalesef. Yazın burada Icardi hakkında yapılan yorumları da biliyoruz. O dönem forumun %90 ı Icardi bize uymaz bize pivot lazım diyordu. Shamar Nicholson yangını yapılmıştı.

2 tane diz çapraz sakatlığı geçirmiş adamı messi bile olsa alırken 4-5 kere düşünmek lazım ki bonservisiyle diyolar 10dan aşağı bırakmazlar.O paranın çöp olma ihtimali de var.

Shamar’ı 3-5 kişi dışında kimse istemiyordu.
Icardi’yi 3-5 kişi dışında herkes istiyordu.

Daha uzak yaklaşılan Belottiydi ki rezalet bir sezon geçiriyor.

Futbolcu bilgim çok kısıtlı o yüzden videolardan bakarak konuşursam İbra'yla Messi karışımı bir oyun stili var Zaniolo'nun. Çiftleşseler bu kadar olur. Müthiş yetenek belli. 30'u geçtim 13-14 bile bizi aşar ama yatırım olarak görüyor olabilir bizimkiler. Tutarsa zaten acayip paralara satma imkanın var.

Ama ne Roma bize az bir rakama bırakır ne de oyuncudan %100 katkı alabileceğinin garantisi var (Balotelli gibi kafa kırıksa elimizde patlar). Bu sebeple Di Maria'yı isterdim şahsen. Garanti yol. 35 de olsa 37 de olsa Di Maria uçar ve uçurur.
13 14 bizi niye aşsın ya asgari ücret zamlandı artık sorun olmaz bence 😁😁

Tekrar sakatlık yaşama ihtimali üzerinden Roma’nın da belki sonraki transfer durumundan faydalanabileceği bir sözleşme yapılması herkes için win win olabilir ki CL yapabilirsek eğer tekrar kendini büyük liglere atabilir. Aslında tam basamak olarak kullanabileceği bir takımız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt