Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.804
- 66.605
- 4.933
elim ayağım titriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya oynamis. Sikinti yok o vakit?59 maç 10 gol
Sen istiyor musun reyiz? Mantıklı olur mu bu oyuncunun transferi ve ihtiyaç var mı? Kimin yerine düşünülüyordur mesela?Bağ yırtığından 6 ay oynamıyor sonra dönüyor hazırlık döneminde bağ kopuyor ve o sezonu kapatıyor yani koca 1.5 sene yok adam.
Lakin geçen sene iyi işler yapıyordu fena dönmedi.
Her maç sarı görmesi, topu vermemesi ve çokça oynamasından dolayı tribünlerden tepkiler alıyor ve Mou gitmesine okey veriyor hatta Bournemoth’a git diyor, Zaniolo ise istemiyor o kulübü.
Güncel durum bundan ibaret bir de Milan’ı istedi diye kadro dışı kaldı haberleri vardı ama onlar kolpa sanırım.
Sakin ol rts. Aksam ki mac herseyden önemli. O maci kacirmani istememgece ki panter gibi çığlık atıp duvarları yumrukluyorum
Yuh gecen sene 14 sari 2 kirmizi gormus ramos gormuyodur bu kadarBağ yırtığından 6 ay oynamıyor sonra dönüyor hazırlık döneminde bağ kopuyor ve o sezonu kapatıyor yani koca 1.5 sene yok adam.
Lakin geçen sene iyi işler yapıyordu fena dönmedi.
Her maç sarı görmesi, topu vermemesi ve çokça oynamasından dolayı tribünlerden tepkiler alıyor ve Mou gitmesine okey veriyor hatta Bournemoth’a git diyor, Zaniolo ise istemiyor o kulübü.
Güncel durum bundan ibaret bir de Milan’ı istedi diye kadro dışı kaldı haberleri vardı ama onlar kolpa sanırım.
panter&doktor ikilisi gibi uyumlu olurzaniolo & icardi birlikteliği... titretti.
Icardi ismini ilk yazdığımda ölüsü gelsin iş yapar demiştim ama Zaniolo için ölüsü iş yapar diyemem.Sen istiyor musun reyiz? Mantıklı olur mu bu oyuncunun transferi ve ihtiyaç var mı? Kimin yerine düşünülüyordur mesela?
panter&doktor ikilisi gibi uyumlu olur