- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
est kimse kırmadı.Galatasaray yararına totem diye susuyorum.bu da zor oluyorKim kırdı senin ponçik kalbini çocuğum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
est kimse kırmadı.Galatasaray yararına totem diye susuyorum.bu da zor oluyorKim kırdı senin ponçik kalbini çocuğum
Tarz olarak farklı olabilirler tabiki ama iki oyuncuda sağ kanat ve on numara da oynuyorlar. Elimizde bu bölgelerde oynayabilen ve 6 M bonservis ödenmiş bir oyuncu varken oraya maliyetli ve biraz sorunlu bir oyuncu almayı çok doğru bulmuyorum. Yusuf Demir zaten Zaniolo ile benzer kırılganlıkları gösteriyor bu oyuncuyu kazanmaya çalışmanın daha doğru ve mantıklı olduğu kanısındayım. Ayrıca Yusuf müthiş bir potansiyel tabiki Zaniolo çok iyi oyuncu ama Yusuf'un da yetenekleri çok özel.Birbirinden tamamen farklı iki futbolcu burada hocanın Zanioladan beklentisi farklı Yusuf'dan farklı olacak neye göre bir bağlantı kurduğunu açık yaz ki anlayalım sadece maliyet bağlantılı bir yorum havada kalmış. Henüz olmuş bir transferden bahsetmiyoruz mali olarak olmama ihtimali de var
Arkadaş olalımmıkonusmama kararı aldım vasfi.olumlu haberlerin ne zaman cıkcagını bilsemde söylemeyeceğim
Peki o zaman beni yorumla; burcum koç, yükselenim kova. İlerleyen günlerde şampiyonluk görebilecek miyimest kimse kırmadı.Galatasaray yararına totem diye susuyorum.bu da zor oluyor