Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.800
- 5.188
fbmize geldi kronik oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oyuncu bize gelmeli nediyorsun. Dün PSV yede karşı iyiydiPiyasada öyle bir adam yok bence gelip direkt etki edecek özellikle kis transfer döneminde o bölgeyi kolay kolay kapatacaklarini sanmiyorum
Derin Gs gercekten calisiyor olmali
Utrechteki bouussaid denen adamı çok beğendim. Dünde psvye karşı izledim
Biz Oliveira'yi gecen sene 3m bonservisten 4 yilligina transfer ettik. Adamlar Fred'e 15m bonservisten 4 sene sözlesme imzaladi. Daha ilk senesinde bu kadar sakatlik yasiyorsa diger yillarda osurtur. Oliveira'yi bizde yasadigi sacma sapan sakatliktan sonra kadroda isteyen kalmadi ve 1.5 seneyi anca doldurdu burada...
Brezilya pazarına girmek için çok fazla para harcamamız gerekiyo reis.O yüzden böyle bu tarz oyunculara yönelmekte fayda var.Fransız kulüpleri Belçika kulüpleri böyle oyuncuları alıyolar.Portekiz Ligi'nde bile ilgi odağı olmaya başlıyo..Aman abi afrika kökenli aman
RAFA SILVAAAAAABrezilya pazarına girmek için çok fazla para harcamamız gerekiyo reis.O yüzden böyle bu tarz oyunculara yönelmekte fayda var.Fransız kulüpleri Belçika kulüpleri böyle oyuncuları alıyolar.Portekiz Ligi'nde bile ilgi odağı olmaya başlıyo..
Kap Bildirimi l Hakan Kuzu'nun Kral Mauro İcardi'ye nefreti bitene kadar Murat Durmaz'ın Hakan Kuzu'ya Hakan'ım diye hitap etmesi kiralanmıştırDuyum var mi

Erken dondurduler adami sakatliktan avrupanin elit takimlari iyilessede 1 ay daha oynatmiyor oyuncusunu koruyor bunlar got korkusundan iyilesmeden sahaya attilar yine aynisini yapacaklar yine sakatlanacsk
RAFA SILVAAAAAA
Beğenmedin mi lanBrezilya pazarına girmek için çok fazla para harcamamız gerekiyo reis.O yüzden böyle bu tarz oyunculara yönelmekte fayda var.Fransız kulüpleri Belçika kulüpleri böyle oyuncuları alıyolar.Portekiz Ligi'nde bile ilgi odağı olmaya başlıyo..
Kap Bildirimi l Hakan Kuzu'nun Kral Mauro İcardi'ye nefreti bitene kadar Murat Durmaz'ın Hakan Kuzu'ya Hakan'ım diye hitap etmesi kiralanmıştır![]()
orta saha haricinde de transfer olacak gibi durmuyor kiOrta saha transferi olmayacak diye düşünüyorum maalesef halbuki en önemli eksiğimiz.. Berkani dönüşü hocanın hala Ndombeleden birşeyler beklemesi buna işaret
Utrechteki bouussaid denen adamı çok beğendim. Dünde psvye karşı izledim