Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam Eyüp Aydın’ı da kiraya veririm. Çocuk oynasın önünde transferle falan bir dünya adam olacak belli ki
Ndombele ve Berkan'a verilecek sürenin Eyüp'e verilmesi gerekiyor bence. Ikisinden cok daha genc ve potansiyeli olan bir oyuncu.

Cimbombomun Cocugu Emre Akbaba Pendikspora kadar düsmüs

Eriksen su dunya kupasinda olup dirilen adam degilmi bu adami almak sacmalik adam istesede tempo yapamaz hic gerek yok kalsin istedigi yerde

Şubat'tan önce hareket olmayacak gibi. UEFA'ya kadro listesi vermek için son gün ne zaman?

takımdaki ölüler dirilince bu sefer gerçekten ölen birini alalım demiş yönetim
yeni transferimiz sakın isim sormayın

1705930401456.webp

Suyun karsi tarafi bu sene son mermileri deniyor.

Bu seneyi kaptirirlarsa seneye 1 yas daha almis Tadic ve Dzeko ile ilk 11 düzeyinde 40-50 gollük katki alamazlar bir devrede.

Cok fazla yabanci transferi yaptilar, cok fazla uzun kontratli oyunculari var.

Dünkü maça Berkan ve Ndombelenin girip Eyupun kenardan izlemesi Okan hocamın ayıbıdır.. Onu da anlamaya çalışıyorum ndombeleye son şansları veriyor berkani geri çağırmış oynatıyor ama burasi Galatasaray formayi kim hak ederse o giyer kimsenin gönlünü yapmak gibi bir gayemiz olmamalı..
Berkan efendi İtalya'da çatır çatır oynarken dönmedi neticede vasat bir İtalyan takiminda kulübede oturuyordu

Millet fbnin yatirimi ile CL kupasi aliyor bunlar lig sampiyonu olamiyor

Şimdi yönetime çakmak istemiyorum ama adamlarda fred yok diye gider çok iyi 8 numara alırlarsa o zaman bizim yönetimin bu işlerden anlamadığı ortaya çıkar

Şimdi yönetime çakmak istemiyorum ama adamlarda fred yok diye gider çok iyi 8 numara alırlarsa o zaman bizim yönetimin bu işlerden anlamadığı ortaya çıkar
Piyasada öyle bir adam yok bence gelip direkt etki edecek özellikle kis transfer döneminde o bölgeyi kolay kolay kapatacaklarini sanmiyorum

Derin Gs gercekten calisiyor olmali

Piyasada öyle bir adam yok bence gelip direkt etki edecek özellikle kis transfer döneminde o bölgeyi kolay kolay kapatacaklarini sanmiyorum

Derin Gs gercekten calisiyor olmali
Görücez bakalım var mı yok mu? Bunların yönetim köpek gibi saldırıyor paraya falan bakmıyorlar bu sene

galiba fred sağlam bi kazık olarak girdi fbmize. bi dahaki seneden sonra oturduğu yerden para almaya geçer

Bunun algisini biz yapmiyoruz mesela. Adamlar Zaha üzerinden,Tete üzerinden neler yaziyorlar tabela ve istatistikler ortadayken hemde. Dün gece Okan Buruk‘un dedigi gibi biz oyuncularimiza sahip cikmaliyiz ne olursa olsun öyle ya da böyle bizim kontratli yatirim yaptigimiz oyuncular bunlar. Malum takimda 18 yabanci var kaci fiyat/performans üstünde acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Pendik bizim murat başkanın takimimi degilmi anlayamadık ona göre sövmek lazim

Dünkü maça Berkan ve Ndombelenin girip Eyupun kenardan izlemesi Okan hocamın ayıbıdır.. Onu da anlamaya çalışıyorum ndombeleye son şansları veriyor berkani geri çağırmış oynatıyor ama burasi Galatasaray formayi kim hak ederse o giyer kimsenin gönlünü yapmak gibi bir gayemiz olmamalı..
Berkan efendi İtalya'da çatır çatır oynarken dönmedi neticede vasat bir İtalyan takiminda kulübede oturuyordu
Kesinlikle katiliyorum. Bayern Münih alt yapisindan transfer edilmis genc yetenek dururken gelisimini tamamlamis oyunculara ezbere süre verilmesi dünün elestirilecek tek konusuydu.
3.golden sonra al Eyüp'ü oynasin iste. Maci kazandigimiz belliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt