Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.556
- 11.410
- 1.838
Paris ceketli olan da biraz daha kavruk olsa Alaba diyebilirizsiyah ceketli emre özcan'a benziyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paris ceketli olan da biraz daha kavruk olsa Alaba diyebilirizsiyah ceketli emre özcan'a benziyor

ömre ezcansiyah ceketli emre özcan'a benziyor
Ne anlatıyon ya33 yasindaki Jorginhoya tjke sapliyacaklar
ahhahahaahah
Samsun ve Ankaragücü deplasmanlarindan 3 puanla dönersek önümüz acik25 ocak - 3 mart arasında 9 maç oynayacağız. 6 lig, 2 avrupa kupası, 1 türkiye kupası. 9 maçın 6sını içeride oynayacağız. 3 kere dışarı gideceğiz.
istanbul
antep
samsun D
bandırma (kupa)
başak
prag
a.gücü D
prag D
antalya
fb ise aynı sürede 7 maç oynayacak. 6 lig, 1 türkiye kupası. evinde sadece 3 kere oynayacak.
başak D
a.gücü
antalya D
antep D (kupa)
alanya
rize D
kasımpaşa
tüm bunlar bitince ligin 28. haftasında biz inönü'ye giderken, fb mersin'e hatay deplasmanına gidecek.
28. haftanın sonunda işin rengi netleşir bence.
Ne anlatıyon ya
Birincisi 32 yaşında
İkincisi oyun tarzı gereği dört sene daha oynayabilecek kapasitede
Bjk asla almamalı bu herifi. Lig tarihinin açık ara en iyi registası olur
Son donem transferler konusunda rumenler haric hocaya kizan yoktu diye biliyorum ben, belki barış bideFatih hocaya gömdük transferler için ama rumenler dışında çoğu hamle doğru çıktı. Boey, Nelson, kerem ve barış takimda şu an en para edecekler adamlar ve hepsini Terim aldirdi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boktan herifler aldıklarındarakip oyuncuya nezaman ovmeye birakacaksin
Boktan herifler aldıklarında
Sana kalsa rakibe giden herkes çöp
Sonra başka zaman adamlar Bonucci Krunic aldı abi bizim yönetim boktan falan diyosun
Bizim sektörde kesekağıdı deriz bu tavıra
Rüzgar nereden eserse oraya dönüyosun
Hafta içi niye yönetime sallıyodun la o zaman.ikiside cop?
O dönemki transfer stratejisi daha doğru idi. Bu yönetim de para edebilecek 1-2 potansiyelli adam almali, orta saha ve sol bek alacaksak.Son donem transferler konusunda rumenler haric hocaya kizan yoktu diye biliyorum ben, belki barış bide
Bir daha rumen piyasasina hicbir sekilde girilmemesi lzm
O donem ki dogru yapilanma bu donem yok, genc oyuncu transferlerinden vazgecildi, maaşlarda yukselme var.
Bugun boey satilsa yerine genc birinin alinacagini sanmiyorum mesela. Boeyden ümit kesildiginde duboisi getirdiler