Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil-eriksen takası yapalım. Ten hag hocam al hayrını gör halilin belki yeni bir firmino olur neden olmasın. Hem aynı dili konuşuyorsunuz toprağın sayılır.

25 ocak - 3 mart arasında 9 maç oynayacağız. 6 lig, 2 avrupa kupası, 1 türkiye kupası. 9 maçın 6sını içeride oynayacağız. 3 kere dışarı gideceğiz.

istanbul
antep
samsun D
bandırma (kupa)
başak
prag
a.gücü D
prag D
antalya

fb ise aynı sürede 7 maç oynayacak. 6 lig, 1 türkiye kupası. evinde sadece 3 kere oynayacak.

başak D
a.gücü
antalya D
antep D (kupa)
alanya
rize D
kasımpaşa

tüm bunlar bitince ligin 28. haftasında biz inönü'ye giderken, fb mersin'e hatay deplasmanına gidecek.

28. haftanın sonunda işin rengi netleşir bence.

25 ocak - 3 mart arasında 9 maç oynayacağız. 6 lig, 2 avrupa kupası, 1 türkiye kupası. 9 maçın 6sını içeride oynayacağız. 3 kere dışarı gideceğiz.

istanbul
antep
samsun D
bandırma (kupa)
başak
prag
a.gücü D
prag D
antalya

fb ise aynı sürede 7 maç oynayacak. 6 lig, 1 türkiye kupası. evinde sadece 3 kere oynayacak.

başak D
a.gücü
antalya D
antep D (kupa)
alanya
rize D
kasımpaşa

tüm bunlar bitince ligin 28. haftasında biz inönü'ye giderken, fb mersin'e hatay deplasmanına gidecek.

28. haftanın sonunda işin rengi netleşir bence.
Samsun ve Ankaragücü deplasmanlarindan 3 puanla dönersek önümüz acik

Fatih hocaya gömdük transferler için ama rumenler dışında çoğu hamle doğru çıktı. Boey, Nelson, kerem ve barış takimda şu an en para edecekler adamlar ve hepsini Terim aldirdi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son donem transferler konusunda rumenler haric hocaya kizan yoktu diye biliyorum ben, belki barış bide

Bir daha rumen piyasasina hicbir sekilde girilmemesi lzm

O donem ki dogru yapilanma bu donem yok, genc oyuncu transferlerinden vazgecildi, maaşlarda yukselme var.

Bugun boey satilsa yerine genc birinin alinacagini sanmiyorum mesela. Boeyden ümit kesildiginde duboisi getirdiler

rakip oyuncuya nezaman ovmeye birakacaksin
Boktan herifler aldıklarında

Sana kalsa rakibe giden herkes çöp

Sonra başka zaman adamlar Bonucci Krunic aldı abi bizim yönetim boktan falan diyosun

Bizim sektörde kesekağıdı deriz bu tavıra

Rüzgar nereden eserse oraya dönüyosun

Modlar ve süper modlar doğru düzgün avatar kullansın otorite elden gidiyor yoksa

Bende apo'yu isterim. Yaşı daha genç bizim kadroda iş yapabilir. Kanat ve 10 oynar şutlarıda iyi fena değil. Halil ve yusuf demir'i tapusuyla verip alalım. Yusuf demir bizde olmayacak belli oldu ts de iş yapabilir. Halil zaten varlığı yokluğu fark etmiyor. Sadece halil'e vermez ts imkansız.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boktan herifler aldıklarında

Sana kalsa rakibe giden herkes çöp

Sonra başka zaman adamlar Bonucci Krunic aldı abi bizim yönetim boktan falan diyosun

Bizim sektörde kesekağıdı deriz bu tavıra

Rüzgar nereden eserse oraya dönüyosun

ikiside cop?

Son donem transferler konusunda rumenler haric hocaya kizan yoktu diye biliyorum ben, belki barış bide

Bir daha rumen piyasasina hicbir sekilde girilmemesi lzm

O donem ki dogru yapilanma bu donem yok, genc oyuncu transferlerinden vazgecildi, maaşlarda yukselme var.

Bugun boey satilsa yerine genc birinin alinacagini sanmiyorum mesela. Boeyden ümit kesildiginde duboisi getirdiler
O dönemki transfer stratejisi daha doğru idi. Bu yönetim de para edebilecek 1-2 potansiyelli adam almali, orta saha ve sol bek alacaksak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1705928031118.webp

Wolfsburg'a transfer olan sol bek Brezilyali Rogerio bos adam cikmis. Bu adami 5,5 bonservisle transfer edip sol beke koysak simdi ortalik yangin yeriydi kesin. Angelino tutmadi ama en azindan kiralikti. Forvet yedegi olarak bir ara ismi gecen Michail Antonio agir sakatlik yasamis.

Seneye 12 yabanciya izin veriliyorken karavana sansimiz yok. Ndombele, Angelino, Oliveira, Ziyech ve Bakambu gibi oyunculara yer veremeyiz

Keramettin Admir.gif

Hareketsiz transfer nöbetleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt