Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brezilyanın en çöp bekini aldık o bile gitti manu yaptı

brezilyalı bek
ispanyol ortasaha
italyan stoper
arjantinli golcü

bazı mevkiler ülkelerine göre kodlanmışdır

açıkcası soleri pek benimsemedim sanki kerem d. ile arasında bir fark yok gibi ama ispanyol mt ortasahası olması kafa karıştırıcı

biziö şöyle genç fıldır fıldır agresif delici bir ortasaha eksikliğimiz var gibi

Mustafa muhammed de aynı bizdeki son zamanları gibi oynuyor

Hoca mevcut sisteminden vazgeçmez, hücumda da tıkandık diye düşünerek direkt 10 oynayan kreatif ve skorer birinin transferine zar zor ikna olmuştum ki Zaha' nın santrfor-Mertens' in allrounder-Demirbay' ın ofansif performansı kafamı karıştırdı yine. Hep istediğim kompakt 4-3-3 saplantım depreşti...

-------------Torreira--------
---8.5 Transfer------Demirbay

---Kerem--------------Zaha
--------------İcardi----------

Demirbay-Kerem-Zaha' dan azami katkı almak için bundan daha iyi bir formül gelmiyor aklıma. Mertens formda oldukça ufak bir ayarla süre bulur yine. Vazgeçilmez gördüğüm Kaan da Torreira, bekler ve stoper alternatifi olarak devam eder...

Az önce Mustafa Muhammedin gölünde VAR el şüphesiyle hakemi çağırdı ve hakem izleyip golü verdi doğru karar diye ve hakem çad diye bir ülkeden.Bizim essek hakemler gördüğünü anlamıyor daha.Dun mesela malın biri gitti izlediği pozisyonda zahanin golü iptal etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt