Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce Mustafa Muhammedin gölünde VAR el şüphesiyle hakemi çağırdı ve hakem izleyip golü verdi doğru karar diye ve hakem çad diye bir ülkeden.Bizim essek hakemler gördüğünü anlamıyor daha.Dun mesela malın biri gitti izlediği pozisyonda zahanin golü iptal etti

Vardan iptal için cagrilip da iptal edilmeyen bir pozisyon bizim ülkede hiç hatırlamıyorum EPL'de 2 kez denk geldim

Vardan iptal için cagrilip da iptal edilmeyen bir pozisyon bizim ülkede hiç hatırlamıyorum EPL'de 2 kez denk geldim
Evet bizimkiler koyun gibi.Anlamasa da bir şey vardır diyip karar alıyorlar sürekli.Cuneyt denilen karaktersiz bir kere gidip yine yanlış kararı vermişti super kupada Akhisar'la oynadığimizda.

Evet bizimkiler koyun gibi.Anlamasa da bir şey vardır diyip karar alıyorlar sürekli.Cuneyt denilen karaktersiz bir kere gidip yine yanlış kararı vermişti super kupada Akhisar'la oynadığimizda.

Var hakemin takdir hakkı olan pozisyona da karışıyor bu başlı başına skandal..Vardan cagrilinca mecbur karar değiştiriyor hakem mesela bu işi EPL'de iyi oturttular ..Dün bizim 3. Goldü yanilmiyorsam öncesinde bakesatasa faul mu var diye itiraz ettiler VAR cagirmadi hakemin önünde oldu diye. O pozisyon VAR cagirsa gül gibi golü mecbur iptal edecekti böyle sacmaliklar da çok oluyor

Yönetimi tebrik ederim, transfer konusunda beklentiyi sıfıra indirdi.
Allahtan transfer dönemi hızlı bitiyor

Soler yi konusun olm, analizleri alalim nasil oyuncu aradimiz tip mi

Bir şey sorucam uefa kadrosu liste değişimi en son tarih ne zaman bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt