Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.687
- 20.683
- 1.848
Oyunculara resmi bir teklif gelmemiş bugüne kadar - Eski Açık Kutlu Akpınar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sen nerden bilecen birader. Siz hangi transferi bildiniz hayatinizdaOyunculara resmi bir teklif gelmemiş bugüne kadar - Eski Açık Kutlu Akpınar
Bu da bu dönem çıktı piyasaya ben daha 1 tane tutan haberini görmedim.Oyunculara resmi bir teklif gelmemiş bugüne kadar - Eski Açık Kutlu Akpınar
Bilmiyorum ben takip etmedim bugüne kadar Kutlu'yu. Şimdi Eski Açık'ı izliyorum yazayım dedim.Bu da bu dönem çıktı piyasaya ben daha 1 tane tutan haberini görmedim.
Twitter'da sürekli önüme düşüyor bunun haberleri de burhancan gibi sürekli birseyler söylüyor daha 1 tane tutanını görmedim.Bilmiyorum ben takip etmedim bugüne kadar Kutlu'yu. Şimdi Eski Açık'ı izliyorum yazayım dedim.
Kulağa Icardi'yle uyumlu ikili olurlarmış gibi geldi.Arda bize gelse Şikeciler kalpten gider sevgilisini baş düşmanıyla yatakta basmış gibi olurlar
naber mertKulağa Icardi'yle uyumlu ikili olurlarmış gibi geldi.
Kemalimmm Halil Akbunar ın sol açık kuzeni mi aldık mı çok sevindimKutlu Akbunar
Baba orta kulak iltihabı mı var, geçmiş olsunKulağa Icardi'yle uyumlu ikili olurlarmış gibi geldi.
Aziz Kaan'ın son alıntısını anlamakla uğraşıyorum.naber mert
Bu kadar durgun bir nöbet 10 yıldır hiç görmedim fırtına öncesi sessizlik mi acaba
Okanım meslek kumaşçılık mı bana da bir metre keten kes diyecektimtakımı ölçtüm biçtim bize şuan net olarak
1 solbek
1 10 no
1 pivot forvet
2 kanat
2 8 no
1 yedek stoper
lazım