Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray scout ekibi Afrika Kupası'ndaki 10 numaraları ve sol bekleri izliyormuş, Amine Harit'in menajeri Harit'i Galatasaray'a önermeyi düşünüyormuş, Angelino da artık Galatasaray'da yok demiş. Kaya Temel

şaka maka transfer yapmayacağız galiba halbuki iyi bir sol bek ve 10 no alabilsek sağa sola sallaya sallaya şampiyon olurduk
Abi bu yorumları sezon başında yapıyorduk, Nzonzi Seri Lemina yaptığımızda da yapıyorduk. Bu yorumları okudukça ilk yarı bitmeden şampiyon oluruz diyen Ömer Çavuşoğlu aklıma gelir. Realist olmak gerekirse İstanbulspor maçında favoriyiz ama yeneriz demek, 22 tane adam yuvarlak bir şeyin peşinden kosturuyor her şey olabilir. Bu yüzden bu tarz yorumlar yapmak yerine sahada görmek gerekiyor.

Sırf o video yüzünden mi akreditasyon yasağı getirildi acaba voleye

Abi bunlar olur kötü bi niyeti yok bence orada Onur Tugrul’un. Espri yapmis sonucta, biz de takılıyoruz ndombele’ye

Başka bi mevzu varsa bilmiyorum. Saç bir şeyler demiştir kesin

Voleci oldunuz, spor gecesi digitalci oldunuz, bi Galatasarayli olamadınız 😡

Abi bu yorumları sezon başında yapıyorduk, Nzonzi Seri Lemina yaptığımızda da yapıyorduk. Bu yorumları okudukça ilk yarı bitmeden şampiyon oluruz diyen Ömer Çavuşoğlu aklıma gelir. Realist olmak gerekirse İstanbulspor maçında favoriyiz ama yeneriz demek, 22 tane adam yuvarlak bir şeyin peşinden kosturuyor her şey olabilir. Bu yüzden bu tarz yorumlar yapmak yerine sahada görmek gerekiyor.
geçen sene başak maçından sonraki hava var bence takımda ve bir çok taraftarımızda bende de evet bu sene febe iyi ama hocalarıda bir o kadar kötü.Bunların tarihi Galatarasayla yarışırken elleri ayaklarına dolaşmalarla doludur.Ben bu konuda Hocamızada takımada güveniyorum ama sol bek ve 10 bizi ligte çok daha rahat hedefe ulaştırırken avrupada da kura şansıyla iyi bir yerlere getirir bence

geçen sene başak maçından sonraki hava var bence takımda ve bir çok taraftarımızda bende de evet bu sene febe iyi ama hocalarıda bir o kadar kötü.Bunların tarihi Galatarasayla yarışırken elleri ayaklarına dolaşmalarla doludur.Ben bu konuda Hocamızada takımada güveniyorum ama sol bek ve 10 bizi ligte çok dada hedefe ulaştırırken avrupada da kura şansıyla iyi bir yerlere getirir bence
Akınım Fb bizden çekindiğini Kadıköy de çok belli etti. Basaksehir havası bence de oluştu. Bende inanıyorum gerçekten

Sosyal medyada Angelino için leipzig ile anlaştık diyorlar

20 maç opsiyonunu kaldırmışlar

Sezon sonuna kadar oynasın sezon sonunda karar verelim demişler

Var mı bununla ilgili bir bilgi arkadaşlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalandir, daha dün Bild de leipzig rahat bu konuda ve kontrat da bisey degismiyecek vs diyodu sezon sonuna kadar tribünde otursun umrumuzda degil gibisine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt