Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
O senin askerlik arkadaşın mı bu nasıl üslup
Erden mi
Onur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O senin askerlik arkadaşın mı bu nasıl üslup
Kemalimmm alamanyada kahve ortamı yoktur belki boşçular kıraathanesi gibi düşün. Herkes pampa, kör bulduğunu topal tuttuğunuO senin askerlik arkadaşın mı bu nasıl üslup
ONURUM tabiki deErden mi
Onur mu
SallıyorlarSosyal medyada Angelino için leipzig ile anlaştık diyorlar
20 maç opsiyonunu kaldırmışlar
Sezon sonuna kadar oynasın sezon sonunda karar verelim demişler
Var mı bununla ilgili bir bilgi arkadaşlar
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde izleme ekibi diye dümenden oluşan bir ekip var boşa para kazanıyorlar. Hepsini kovacaksınyine kaldık menajer önerilerine. emeği geçen herkese yazıklar olsun
Abi bu yorumları sezon başında yapıyorduk, Nzonzi Seri Lemina yaptığımızda da yapıyorduk. Bu yorumları okudukça ilk yarı bitmeden şampiyon oluruz diyen Ömer Çavuşoğlu aklıma gelir. Realist olmak gerekirse İstanbulspor maçında favoriyiz ama yeneriz demek, 22 tane adam yuvarlak bir şeyin peşinden kosturuyor her şey olabilir. Bu yüzden bu tarz yorumlar yapmak yerine sahada görmek gerekiyor.şaka maka transfer yapmayacağız galiba halbuki iyi bir sol bek ve 10 no alabilsek sağa sola sallaya sallaya şampiyon olurduk
Faslı 10 numara heaAmine Harit onerilmis
Sırf o video yüzünden mi akreditasyon yasağı getirildi acaba voleye
Abi bunlar olur kötü bi niyeti yok bence orada Onur Tugrul’un. Espri yapmis sonucta, biz de takılıyoruz ndombele’ye
Başka bi mevzu varsa bilmiyorum. Saç bir şeyler demiştir kesin
geçen sene başak maçından sonraki hava var bence takımda ve bir çok taraftarımızda bende de evet bu sene febe iyi ama hocalarıda bir o kadar kötü.Bunların tarihi Galatarasayla yarışırken elleri ayaklarına dolaşmalarla doludur.Ben bu konuda Hocamızada takımada güveniyorum ama sol bek ve 10 bizi ligte çok daha rahat hedefe ulaştırırken avrupada da kura şansıyla iyi bir yerlere getirir benceAbi bu yorumları sezon başında yapıyorduk, Nzonzi Seri Lemina yaptığımızda da yapıyorduk. Bu yorumları okudukça ilk yarı bitmeden şampiyon oluruz diyen Ömer Çavuşoğlu aklıma gelir. Realist olmak gerekirse İstanbulspor maçında favoriyiz ama yeneriz demek, 22 tane adam yuvarlak bir şeyin peşinden kosturuyor her şey olabilir. Bu yüzden bu tarz yorumlar yapmak yerine sahada görmek gerekiyor.
Kanat değil miydi?Amine Harit onerilmis
bu adam biz varken marsilyayı tercih eden shalkeli topçu değilmiydiKanat değil miydi?
Emre mor gibi dribling harici kötüydü diye hatırlıyorum
Akınım Fb bizden çekindiğini Kadıköy de çok belli etti. Basaksehir havası bence de oluştu. Bende inanıyorum gerçektengeçen sene başak maçından sonraki hava var bence takımda ve bir çok taraftarımızda bende de evet bu sene febe iyi ama hocalarıda bir o kadar kötü.Bunların tarihi Galatarasayla yarışırken elleri ayaklarına dolaşmalarla doludur.Ben bu konuda Hocamızada takımada güveniyorum ama sol bek ve 10 bizi ligte çok dada hedefe ulaştırırken avrupada da kura şansıyla iyi bir yerlere getirir bence
Sosyal medyada Angelino için leipzig ile anlaştık diyorlar
20 maç opsiyonunu kaldırmışlar
Sezon sonuna kadar oynasın sezon sonunda karar verelim demişler
Var mı bununla ilgili bir bilgi arkadaşlar
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet shalkeden gittibu adam biz varken marsilyayı tercih eden shalkeli topçu değilmiydi
KusacamFaslı 10 numara hea