Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete'nin tek eksigi son vuruslar ve o da en onemli ozellik.

Furacao takimda kalmali, biraz daha sabir bakalim kendini gelistircek mi

Tete ayrıca son 2 senede mecburiyetten 4 takımda oynadı.

Teteyi açıkta topla buluşturmak yerine bence savunma arkasına koşular attırmamız lazım
Onu okan hoca mutlaka söylüyordur zaten ama kendisi yapmıyor. Zaten hiç bir hocanın kanat oyuncusuna araya ve arkaya topsuz koşu at dememesi mümkün değil. Trabzon maçında yaptı mesela gol geldi

Şans buldu bence yeterince ama yakaladığı firsatlari degerlendiremedi (özgüven) veya şanssız oldu denemelerinde. Ama kesinlikle öyle çöplük möplük bir durum yok ben Teteden çok umutluyum halen kendisi kadar dikine oynayan bir tane kanat oyuncumuz yok.

Kerem Tete‘nin yaptıklarını yapmaya kalksa maç başı 50 top kaybı yapar iddia ediyorum

tete ve zaha için mutlaka kazanmamız gerekir diyorum zira yatırım yaptık

ama rollerini yeniden düşünmek lazım

1706029771133.webp

Solbakken ve Bothiemle ajaxsaray olacağımıza inadigimiz saatlerdeyiz.

ziyech ve ndombele ile zaha tete aynı kategoride değerlendirilemez

ikisi bizim uzun süreli oyuncularımız diğer ikisi değil

Yönetim gercekten amasiz fakatsiz hayal kirikligi yasatti. SOL BEK transferine ihtiyac duydugumuz 21.10.2023 tarihinde Besiktas macindan sonra kesinlesmisti. 11 Ocak'ta acilan transfer döneminde bugün 23 Ocak geride kaldi, hala bir sol bek getirmediler. Angelino-Kazimcan rotasyonuyla basladigimiz sezonda simdi sol bek rotasyonumuz Kaan Ayhan - Baris Alper. Nerede eksik olsa oynattigimiz 2 oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt