Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.817
- 2.233
Tete'nin tek eksigi son vuruslar ve o da en onemli ozellik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O takım Chapocoence değil miydi?bu takım leipzing değil red bullun dünyanın birçok liginde aldığı takımlardan biri.Hatta yanılmıyorsan bu takım o uçak kazası geçiren takımdı
aynen bende bunu diyorum zaten.Leipzig de redbulun değil mi?
Ama adamlar ticaretine bakar parayı verirsen alırsın
diğer alternatif kimdi hatırlıyor musun?![]()
Onu okan hoca mutlaka söylüyordur zaten ama kendisi yapmıyor. Zaten hiç bir hocanın kanat oyuncusuna araya ve arkaya topsuz koşu at dememesi mümkün değil. Trabzon maçında yaptı mesela gol geldiTeteyi açıkta topla buluşturmak yerine bence savunma arkasına koşular attırmamız lazım
Şans buldu bence yeterince ama yakaladığı firsatlari degerlendiremedi (özgüven) veya şanssız oldu denemelerinde. Ama kesinlikle öyle çöplük möplük bir durum yok ben Teteden çok umutluyum halen kendisi kadar dikine oynayan bir tane kanat oyuncumuz yok.
Kerem Tete‘nin yaptıklarını yapmaya kalksa maç başı 50 top kaybı yapar iddia ediyorum
Kamerun'dan onde. Zambiya'yi da gecebilir eger Fas yenerse. Boylece ust tura cikmis olurlar sanirim.En iyi 4 tane 3. sıradaki takım çıkar Gana 2 puan ile imkansız gibi şimdiden Fildişi ve Nambiye üstlerinde buradan çıkmaları mümkün değil.
gittiği takım bragagelmez bize
Birisi Messi‘nin kaptani
RieraNeden öyle acaba, bizim ligde tutan ispanyol aklina geliyor mu