Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

23 yasindaki Boey’i almak yerine 33 yasindaki herife 15m euro teklif etmisler, Newcastle kabul etmemis

Ciddi şekilde boey ile ilgileniyorlarsa, istedikleri fiyata inmiyorsak, bence bu haberi direncimizi kırmak icin kullanıyor olabilirler. Tripier kaliteli biri ama o para o yaşta anca Messi ve Ronaldo ya verilirdi

Algi yapma her iki oyuncuya da yıllık 30 milyon net ödediğimizi ispatla.
Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?

Hala tete denen zumbacıdan ümitli olanlar var daha ne kadar zıçması lazım acaba ümitli olmamanız için ulan sırf brezilyalı diye latin diye haa arap olsa hemen vik vik vik ederdiniz halbuki

Latin adam kötü oynar yetenekli ama kafası çalışmıyo denir savunulur

Kuzeyli zıçsa olsun en azından kuzeyli derler

halbuki yunusa felan neler söylendiğini gördü bu gözler barış alpere de keza denilenleri unutmadım unutturmam da bu zumbacı ise onların onda biri bile top oynamadı şu ana kadar

PESS YAHU!!

Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?
Büyük iftira bu yaptığın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt