Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.112
- 101.324
- 5.238
altyapısından çıkarmışFredi de 15e alıp 50ye satmışlar.
Peki fredi 15 satan takım kaça almış ben onu diyorum. Bir önceki takımına gitmeden biz alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altyapısından çıkarmışFredi de 15e alıp 50ye satmışlar.
Peki fredi 15 satan takım kaça almış ben onu diyorum. Bir önceki takımına gitmeden biz alabiliriz
23 yasindaki Boey’i almak yerine 33 yasindaki herife 15m euro teklif etmisler, Newcastle kabul etmemis
Enisimm bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldi![]()
Algi yapma her iki oyuncuya da yıllık 30 milyon net ödediğimizi ispatla.Baba Icardi ve Zaha için bu yıl bizden net 30 milyon euro çıkmıştır. Kendimizi manipule ediyoruz. Shakhtar modeli gayet bize uygun.
Bunlarda yokluktan pivot forveti bek oynatmış gibime geldi yav.pişik olmuş gibi koşuyor
tabiki iyi paraya aldık ama o bahsettiğin topçuların kalibresindeki topçuları minumum 2 icardi parasına çıkarırsın brezilyadan.Real 16 yaşındaki endrick denilen topçuya 60 milyon mu ne gömdüBaba biz Icardi yi bedavaya mi aldık
Gitti bağ arasındaki tarlamYağmur yağmayacak sanki satılmış ağaa ayaklarımın ağrısı geçti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuan o kalibredeki topçuları ucuza alamazsın brezilyadanSharktarın gidip aldığı takımlar gibi sen de ucuza alabilirsin
Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?Algi yapma her iki oyuncuya da yıllık 30 milyon net ödediğimizi ispatla.
Alpim o işi Fm de bile yapamazsın, geçmiş olsun.Bu transfer döneminde en büyük transfer Tete'nin sözleşmesinden para ödemeden çıkmak olabilir.
öyle deme renktaş bir fm editöre bakarAlpim o işi Fm de bile yapamazsın, geçmiş olsun.
Satma planları yokmuş ama ısrar sonrası satarız demişler. 10 milyon istemişler10 milyon mu önermişiz yoksa 10 milyon euro mu istiyorlarmış ?
Büyük iftira bu yaptığınVedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?