Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulabilirsek bi sol bek net kanayan yarayı kapatır. Ama ara transferde bunu kapatacak adamı verirler mi diğer takımlar zor. Anca çok parayla oda bizde yok.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vecinoyu bugün olsa yine istemem o maliyetlere geçiniz

dünyada 2 orta saha kaldı da haberimiz mi yok anasını satayım
Aynı isimleri duymaktan midem bulandı artık. Dünyada başka oyuncu yok herhalde hala aynı isimler çıkıyor. Kamada,pasalic vs reynaldo alın bu takıma kardeşim ne bileyim burhan alın.

Enkaz dediğim durum bu kadroya daha kötü eklemeler yaparak önümüzdeki sezona +2 gönderilecek oyuncu daha eklenmesinden bahsettim yoksa enkazlık bir durum yok o yüzden gereksiz transfer yapılacaksa yapılmasın en kötü şampiyonluğu kaybederiz dememdeki kasıt buydu.

Seneye Ndombele, Angelino, Ziyech olmayacak 3 oyuncudan kurtuluyoruz Tete maaşının %50'si ödenip bir Avrupa kulübüne kiralanır Zaha'nın Arap veya İngiliz piyasası olur bir şekilde kurtulmak gerekiyor. Birde bunların üstüne devre arası 2-3 kötü tercih yapıp dahada kötü hale gelirsek işler sarpa sarar.

Transfer dönemi başlayalı 8 gün oluyor ve tek bir planlama yapıldığına dair kanıt gözükmüyor o yüzden bu konuda ümitli değilim. Trabzonspor maçında galibiyet alırsak işler değişebilir ama mağlubiyet ya da puan kaybı olursa pek transfer yapmalarına gerek kalmayacak.
Birçok yabancının sene sonu sözleşmesi bitiyor, boey ve nelson gibi gitmesi garanti topçular da var.Hala şampiyonluk yarışındayken en iyisini yapmaya çalışmak zorundasın sonuçta. En kötü şampiyonluğu kaybederiz durumu gs genetiklerine aykırı. Bi zahmet 2-3 nokta transfer yapsınlar artık. Deveye hendek atlatmıyorlar sonuçta

Menajer önerilerini bekliyoruz beyler artık anlayın. Para pul yok kim daha az kazıklarsa ona gideceğiz

Taraftar git ndombele al demedi sana. Vecino da ndombele de yanlış isimlerdi
Lemina dedik rengim alın şu adımı dedik transfer'in son anlarında ilgi olmuş o tren çoktan kaçtı. Adamlar Liverpool'a bile yollamadi. Transfer döneminin başında isteyecektik.

Birçok yabancının sene sonu sözleşmesi bitiyor, boey ve nelson gibi gitmesi garanti topçular da var.Hala şampiyonluk yarışındayken en iyisini yapmaya çalışmak zorundasın sonuçta. En kötü şampiyonluğu kaybederiz durumu gs genetiklerine aykırı. Bi zahmet 2-3 nokta transfer yapsınlar artık. Deveye hendek atlatmıyorlar sonuçta
Resmi olarak 11 Ocak itibariyle transfer dönemi başlamasına rağmen devre arasına 24 Aralık'ta girmiştik 1 aya yakın süre geçti halen sol bek konusunda hiçbir gelişme yok boşa beklenti içinde olmamak daha iyi olabilir.

Ben Erden timurun kulüpte görev almasını ama transferde görev almaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü böyle devam edersek, 2 seneye elde satacak oyuncu kalmayacak, Erden Timur tamamen isim ve yıldız üzerinden giden bir adam, şovu seviyor, bunun sonu yok
Hiç katılmıyorum. Yıldız veya isim olmaları asıl sorun değil, sorun yanlış kadro mühendisliği yapılması. Geçen yılki yıldız ve isim transferler takımı uçurdu. Yıllardır sürünen fb yi düzelten yıldız ve isim transferleri oldu. ister isimsiz oyuncu al ister isimli mesele doğru ve formda oyuncuyi bulmak. yoksa isimsiz diye cicaldau isimli diye ndombele alırsın, ikisinin de birbirinden farkı olmaz.

Şampiyonlar liginden elden edilen gelirler ne zaman ödeniyor?

çağlar yerli olarak iyi bir hamle, son dönemdeki performansı zortingen olsada umarım yatışa geçer.

Resmi olarak 11 Ocak itibariyle transfer dönemi başlamasına rağmen devre arasına 24 Aralık'ta girmiştik 1 aya yakın süre geçti halen sol bek konusunda hiçbir gelişme yok boşa beklenti içinde olmamak daha iyi olabilir.
Beklentim yüksek değil tabi ama bu vazgeçmişliği kabul etmiyorum şahsen bir taraftar olarak. Dediğim gibi yeterki hatalardan ders alınsın ve az ama öz transfer yapılsın

Geçen seneki kadro 11'i geçtim rotasyonda tamamlayıcı parçalarda iyiydi bu sene Ndombele rotasyondan girse kaç yazar Tete giriyor ne yaptığını bilmiyor Ziyech bir var bir yok.

Geçen sene Yunus 11'de kötü oynasa bile rotasyonda ne zaman girse maç skoru ne olursa olsun çevrilmesinde rol oynadı, Berkan ne zaman ihtiyaç olsa ciddi katkı sağladı, Barış, Dubois bir noktaya kadar Gomis hatta Zaniolo bile Kasımpaşa maçını kurtardı ya da Midtsjö Antalyaspor asist, Adana Demirspor golüyle şampiyonluk kilidini açtı.

Bu kadar çok karman çorman iş yaparsak olacağı buydu Yunus gitmek istedi Emin gitmek istedi ama yerlerine koyulacak oyuncular böyle mi olmalıydı tartışılır.

Daraldım valla daraldım ya.Biz bir de şimdi önce iyi kötü idare ettiğimiz sol beki bekleyeceğiz sonra işte olursa elzem olan ihtiyacı alacağız eli ayağı tutan biri olursa o da işte.

Ben Erden timurun kulüpte görev almasını ama transferde görev almaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü böyle devam edersek, 2 seneye elde satacak oyuncu kalmayacak, Erden Timur tamamen isim ve yıldız üzerinden giden bir adam, şovu seviyor, bunun sonu yok
Seni baskılara boyun eğmediğin,fikri hür vicdanı hür olduğun için tebrik ediyorum

Kimse ilahlaştırılamaz,erden beyi severiz ama hata yaptığını da söylemek zorundayız

Çağlar kiralıksa iyi transfer. Aldılarsa ellerinde patlar.

Beklentim yüksek değil tabi ama bu vazgeçmişliği kabul etmiyorum şahsen bir taraftar olarak. Dediğim gibi yeterki hatalardan ders alınsın ve az ama öz transfer yapılsın
Çok haklısın taraftar kötü sonuç gelse bile umudunu kaybetmez kaybetmemeli ama bu takımdan umudu olan insan sayısı çok az çünkü mücadele ve hırs kısmı yok

Zaha genel olarak bitmiş Babel'e benzetiliyorsa Tete Yunus Akgün'den daha kötü bir kanat oyuncusu olarak düşünülüyorsa Ndombele bu halde takılıyorsa nasıl umutlu bir ortam olacak ki taraftar olarak kendimizi hırpalıyoruz.

Çağları atletico kac paraya verecek acaba ,eski formundan uzak olsada yerli için herturlu iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt