Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah rızası için transfer haberi verin
Burhan Can Terzi bir şeyler geveliyor, ancak o da net değil.
Yabancı basında da bir şeyler yok.
Biz de burada sabahtan beri birbirimize DM den yemek tarifi veriyoruz. Performans göstermeyen oyuncularımızı eleştiriyoruz falan.

Senin stoperin, 3 tane kanat oyuncundan, 2 tane forverinden, komple orta sahalarından, 2 tane bekinden daha fazla gol atmış. Dün çıkmışsın maç sonu röportajda fırsat transferi kovalıyoruz diyorsun utanmadan sıkılmadan. Sene sonu kimseye bişi olmaz verirler eline bavulunu yollarlar. Biz sorduk istedemi istedikleri ortada derler çıkarlar işin içinden. Orta sahada fazlalılığımız varmış, Torrinin yanına 3 maç üst üste oynayabilcek 1 tane adam yok. Okan hocam destekliyoruz falan da şu boşuna kürek çekiyoruz gibi.

Son dakika milletin elinde kalmış elek altı oyuncu alınacaksa hiç alınmasın aksine elimizdeki işe yaramazlar göndermeye çalışalım daha iyi

Fenerbahçenin zaten rotasyonlu ve geniş kadrosu vardı, adamlar işi riske atmak istemiyorlar, ben açıkçası dönem basindaki transfer fiyaskolarindan sonra transfere gerek yok diyorum. Yeter ki 100 kg herifler şans bulmasin

Olm adamin normal hali bu diye boklayanlara laf soyluyolardi Genetigi boyleymis hep

Eski postlara bakabilirsin :asd:
:asd: ya ben anatomik sorunu vardır diye düşünüyrodum hep, bundan ayağı yan basıyor falan derdim de. kapri giyen emmi götüne dönmüş bunun götü apış arasında kafadan 10 kilo var ondan yürüyemiyormuş.

Fenerbahçenin zaten rotasyonlu ve geniş kadrosu vardı, adamlar işi riske atmak istemiyorlar, ben açıkçası dönem basindaki transfer fiyaskolarindan sonra transfere gerek yok diyorum. Yeter ki 100 kg herifler şans bulmasin
Fiyaskodan sonra transfere niye gerek olmuyor onu anlamadım, şampiyonluğu salalım diyorsan eyvallah. Tamam hata yapıldı transferde ama hala yarıştayken hataları düzeltmek tek çare

Fiyaskodan sonra transfere niye gerek olmuyor onu anlamadım, şampiyonluğu salalım diyorsan eyvalkah. Tamam hata yapıldı transferde ama hala yarıştayken hataları düzeltmek tek çare
Bu konuda haklı hatayı düzeltmek için hata yapacaksak üstüne şampiyon olamadığımız taktirde daha büyük bir enkaz kalacak. Şu ana kadar transfer olmadığına göre pek planlama görmüyoruz para yok limit yok diyorlar o zaman zorlamanında manası yok.

Şampiyon olamasak bile sene sonu Boey, Nelsson, Zaniolo bunlardan gelecek gelirle merkez omurgada Torreira-Icardi-Abdülkerim-Sanchez koyurup diğer parçaları tamamlamak daha doğru olur. 2'nci bitirdiğiiz senaryoda bile doğru kurguyla gruplara kalabiliriz.

Adamlar 3'ncü oyuncuyu almak üzere bizdeyse deyim yerindeyse yaprak kıpırdamıyor.

Bu konuda haklı hatayı düzeltmek için hata yapacaksak üstüne şampiyon olamadığımız taktirde daha büyük bir enkaz kalacak. Şu ana kadar transfer olmadığına göre pek planlama görmüyoruz para yok limit yok diyorlar zorlamanında manası yok.

Sene sonu Boey, Nelsson, Zaniolo bunlardan gelecek gelirle merkez omurgada Torreira-Icardi-Abdülkerim-Sanchez koyurup diğer parçaları tamamlamak daha doğru olur.
Akıllı davranılırsa hiç zor değil. Enkazlık durum falan da yok ayrıca,asıl enkaz kuş familyasında, satılık medya algılarına kapılmamak gerek. 2-3 tane adamı yollayıp 2-3 tane isabetli transfer yapacaksın hepsi bu. Bonservissiz diye 3 tane kanat oyuncusu alırsan böyle olur malesef ama erden timur akıllı adam hatayı ilk önce o görmüştür zaten

Akıllı davranılırsa hiç zor değil. Enkazlık durum falan da yok ayrıca,asıl enkaz kuş familyasında, satılık medya algılarına kapılmamak gerek. 2-3 tane adamı yollayıp 2-3 tane isabetli transfer yapacaksın hepsi bu. Bonservissiz diye 3 tane kanat oyuncusu alırsan böyle olur malesef ama erdb timur akıllı adam hatayı ilk önce o görmüştür zaten
Enkaz dediğim durum bu kadroya daha kötü eklemeler yaparak önümüzdeki sezona +2 gönderilecek oyuncu daha eklenmesinden bahsettim yoksa enkazlık bir durum yok o yüzden gereksiz transfer yapılacaksa yapılmasın en kötü şampiyonluğu kaybederiz dememdeki kasıt buydu.

Seneye Ndombele, Angelino, Ziyech olmayacak 3 oyuncudan kurtuluyoruz Tete maaşının %50'si ödenip bir Avrupa kulübüne kiralanır Zaha'nın Arap veya İngiliz piyasası olur bir şekilde kurtulmak gerekiyor. Birde bunların üstüne devre arası 2-3 kötü tercih yapıp dahada kötü hale gelirsek işler sarpa sarar.

Transfer dönemi başlayalı 8 gün oluyor ve tek bir planlama yapıldığına dair kanıt gözükmüyor o yüzden bu konuda ümitli değilim. Trabzonspor maçında galibiyet alırsak işler değişebilir ama mağlubiyet ya da puan kaybı olursa pek transfer yapmalarına gerek kalmayacak.

Fiyaskodan sonra transfere niye gerek olmuyor onu anlamadım, şampiyonluğu salalım diyorsan eyvallah. Tamam hata yapıldı transferde ama hala yarıştayken hataları düzeltmek tek çare

Ben Erden timurun kulüpte görev almasını ama transferde görev almaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü böyle devam edersek, 2 seneye elde satacak oyuncu kalmayacak, Erden Timur tamamen isim ve yıldız üzerinden giden bir adam, şovu seviyor, bunun sonu yok

icardi arena'da içlerinden geçecek diye paranoyak gibi 8. stoperlerini aldılar. şaka gibi yönetilen bir kulüp. bizim maça 9-1-1 çıkarlar artık.
Becao uzun süreli sakat dönüşünün nasıl olacağını bilmiyorlar tekrardan sakatlanmayacağının bir garantisi yok, Samet'i direk yolladılar Serdar bir var bir yok garanti hareket edip bir yerli bir yabancı stoper çekip merkezede 1 hamle yaptılar.

Açıkçası geçmişte forvet almaları gerekiyorken sol bek ya da sol bek almaları gerekiyorken orta saha aldıkları dönem var ama bu dönem neye ihtiyaçları varsa onu alıyorlar. Tutar tutmaz bir şey diyemem her transfer risktir ama bu sene neye ihtiyaç varsa ona yöneldiler.

Çağlar hamlesi onlara şu yönden kritik Krunic-Fred-Szymanski orta sahası yapacaklar yerli stoper ihtiyacını karşılıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt