Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum yerli olarak canını dişine takanlar bile ıslıklanıyor taraftar sahada adım attırmazdı.Ndombelenin umursamazlığında yerli bir futbolcu olsa her maç yuhalanırdı.
Abdülkerim faktörünü unutmayalımAdamın bağırsağı mıyım ben nereden haberim olacak
Tete ye mi zaha ya mı ne muz atmıslar yerli diye yapılmıyor bizim taraftar genel olarak mal ndombelenin de dalgası herif alındıgindan beri var zaten gecen tete ıslıklandı vsKesinlikle katılıyorum yerli olarak canını dişine takanlar bile ıslıklanıyor taraftar sahada adım attırmazdı.
Reis zaten hepsi balon çıktı. Bir Sanchez tuttu ama o mevkide de gayet iyi bir oyuncumuz vardı.Keske yapılan tüm transfer balon çıksaydı da ortasaha transferi sağlam çıksaydı, bu cümleyi Okan hocaninda kurduguna eminim
Kesinlikle biz neden sanchesi aldık transferin son günü onca parayı stopere bağladık, neymiş efendim nelsson gidecekmiş biz daha İtalyan milli oyuncuyu satamadik ama nelsonu satacakmisizReis zaten hepsi balon çıktı. Bir Sanchez tuttu ama o mevkide de gayet iyi bir oyuncumuz vardı.
Şu takıma sol bekten de önce sağlam bir orta saha lazım ama ısrarla sol bek alacağız diyorlar.
Yanarım yanarım şu Torreira'nın yanına sağlam bir adam koyamadık ya bize yazıklar olsun...