Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecino gelseydi ağır çöp muamelesi çekecektik keşke Ndombele gelseydi diyecektik kandırmayalım kendimizi

Bize hızlı dinamik skora katkısı olan fizik gücü yüksek bir orta saha lazımdı , Ndombele geçmişiyle bu tanıma uyuyordu ama gel gelelim kafada futbolu bitirmiş adam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdülkadir olayını bayadır söylüyorum ayrılmak için numara yapıyor taraftarla olan bağları tamamen koptu açıkçası Trabzonspor'da faydalanamayacak uygun şartlarda kiralık + opsiyonlu kabul edebilirler.

Kesinlikle katılıyorum yerli olarak canını dişine takanlar bile ıslıklanıyor taraftar sahada adım attırmazdı.
Tete ye mi zaha ya mı ne muz atmıslar yerli diye yapılmıyor bizim taraftar genel olarak mal ndombelenin de dalgası herif alındıgindan beri var zaten gecen tete ıslıklandı vs

Keske yapılan tüm transfer balon çıksaydı da ortasaha transferi sağlam çıksaydı, bu cümleyi Okan hocaninda kurduguna eminim

şu anda bizim üç eksiğimiz var değil mi?

oliviera -sakatlık-
ziyech -afcon-
bakambu -afcon-

geri kalan takım full.

Bu konuda en haksız olan Haluklar hatta bunun tek sorumlusu yine kendileridir halen üste çıkma istekleri gerçekten sinir bozucu transfer döneminde Ağustos boyunca taraftarın beklentisi Everest'e çıkardıktan sonra Vecino söylediklerin herkesin onlara karşı en büyük tepki koyması gayet normal

O dönem bu kadar ortamı hazırlamasalardı yıldız beklentisi içine sokmasalar muhtemelen kimse neden Vecino diye itiraz bile etmezdi en çok tepkiyi bunlara koyulmasındaki sebep direk kendilerinin söylemleriydi. Birde utanmadan üste çıkmaya çalışıyor.

Keske yapılan tüm transfer balon çıksaydı da ortasaha transferi sağlam çıksaydı, bu cümleyi Okan hocaninda kurduguna eminim
Reis zaten hepsi balon çıktı. Bir Sanchez tuttu ama o mevkide de gayet iyi bir oyuncumuz vardı.

Şu takıma sol bekten de önce sağlam bir orta saha lazım ama ısrarla sol bek alacağız diyorlar.

Yanarım yanarım şu Torreira'nın yanına sağlam bir adam koyamadık ya bize yazıklar olsun...

Vecino tam bir çöp zaten izleyenler görüyor lazioda üstelik o yaşta bonservis verecektik dombelede bitik durumda Özetle yönetim en önemli bolgemize transferi son gün son saate bıraktı ve bu ara dönemde telafi etmezse işimiz çok zor

Sevinsem mi yoksa ayağındaki bandajla ya da iğneyle oynayacağı için üzülsem mi bilemedim.

Vecino'nun vereceği katkıyı zaten Kaan Ayhan orta sahada oynayarak verdi. Vecino daha fazlasını veremezdi.

Ndombele gelmeden öncede hep yazdık burada acayip bitik diye. Napaoli onun yüzünden az kalsın şampiyonluğu veriyordu. Geldiğinde dedim Aralık ayına kadar fizik kalitesini toparlar sonrasında belki katkı verebilir ama adam futbolu kafada bitirmiş. max. 2 yıla bırakır futbolu zira futbol onu şu an bırakmış durumda...

Reis zaten hepsi balon çıktı. Bir Sanchez tuttu ama o mevkide de gayet iyi bir oyuncumuz vardı.

Şu takıma sol bekten de önce sağlam bir orta saha lazım ama ısrarla sol bek alacağız diyorlar.

Yanarım yanarım şu Torreira'nın yanına sağlam bir adam koyamadık ya bize yazıklar olsun...
Kesinlikle biz neden sanchesi aldık transferin son günü onca parayı stopere bağladık, neymiş efendim nelsson gidecekmiş biz daha İtalyan milli oyuncuyu satamadik ama nelsonu satacakmisiz
Transfer konusunda çok büyük patladik abartmıyorum ortasaha için 20 milyon verip 2 tane Fransa alt liginden kanat alsanyine iş yapardı yıllarca onyekury show yaptı bu ligte
Açıkçası esas hatalı kim bu konuda hocamı çok baskın çıktı yoksa erden baskanmi çok baskın çıktı
Beni esas kızdıran hocanın dünkü açıklamaları transferde cuvalladigin halde eksikler ortada hala daha sol bek diye tutturuyor ortasaha oyuncularımızın skor katkısı 0 hocam desel3r ne der acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt