Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası yok yav. Tsde kim tutunabiliyor ki 2 senedir. Bakasetas trezege falan hepsine çöp gözüyle bakılıyor. Sorun tamamen yönetimle alakalı
bakasetas yunan, trezeguet mısırlı. abdulkadir hem yerli, onu geçtim trabzonlu, onu da geçtim trabzonsporlu, trabzon doğumlu, birebir o kültür ile yaşayan bir adam. bize olmaz bence.

Aç ts takasta utanmadan kaan barış falan ister. Yaz kenara
baba adam sendeki kerem'in ts camiası için bir nevi eşdeğeri. hatta kerem'den genç galiba. halil ile takası sence kabul ederler mi? biraz bonkör olur halil hatta beknaz + 3 m euro isteyelim işlerine gelirse :d

btw kendimi anlatamadım. abd-ömür potansiyel bir oyuncu normalde ve o yaşta hala daha gelişebilir. fakat normal şartlarda bir oyuncu için geçerli bu. kendisi bence aşırı duygusal, mental açıdan kırılgan ve yürüyen ts herif.

ben istanbul'da yapamayacağını düşünüyorum. hele ki 7 m falan inanılmaz rakamlar.

Neidü belirsiz yabancı yerine Ömür, Rıdvan gibi kaliteli yerli isterim. Ömür ts gibi ortamda bile oynamaya çalışam biriydi bizde varını yoğunu ortaya koyar. Bugün Kaan'a övgüler yağdırıyoruz o zamanda alınmasını çok istedim. Kaan'ın transfer zamanı neler neler dendi. Bu ligdeki belli bir standartı olan her yerli değerlendirilmeli. Zeki'nin maliyetler uygun olsa onuda isterim. Abdül ayarında bir yabancı alsan yedek oturtamazsın kolay kolay ama abdülü sokarsın rotasyona çıtını çıkarmaz.

Hayret eskiden olsa forumda kesin biri çıkar ve Abdülkadir ile anlaştık ama Ts yönetimi tepki çekmemek için son gün bekleniyor diye açıklama yapardı. 😂😂

Apo ömür bağlantı işini yapabilir mi o muamma. Bence apo alınsa bile yine pasalic gibi biri lazım olur. İhtiyaçları iyi etüt etmek lazım. Pasalic ve sol bek al transferi bitir

bonservisli olsa - ya da opsiyon pahalı olmasa - yabancı transfer gibi basar alırsın takım içinde zaman geçirmiş adamı

fakat adam her ne kadar %50-%50 baksamda o opsiyonu kullanmaya itmedi bence yönetimi sahada yeteri kadar.

faydası %90 oranda kanıtlanmamış olan topçu isterse süperstar olsun - bizde tam tutmamış der geçerim.
Angelinho'da bir de asıl sorun opsiyon devreye girince 6 milyonu cash ödenmesiymiş sanırım. Bizimkiler nakit 4 olsun yada 6'yı verelim ama 4 taksit yapın demişler kabul edilmemiş denilene göre.

abi olmaz olmaaazz. neden biliyor musun? kendisi tam bir turkish topçu ve en kötüsü de pure bir camianın oyuncusu.

bu kadar potansiyeli var ama doğduğu büyüdüğü ve çocukluktan itibaren tuttuğu bir futbol şehri takımında tutunamıyor, neden, çünkü mentali zayıffff. arena'da yerler bunu. zaten gslı olamayacağı için çok da fifi der bir süre sonra yani bomboş bir transfer olur.

böyle topçudan olmaaaazz. 100k euroya falan haydi bir nebze deneyelim diyelim ama konuşulan rakamlar 5-7 m euro falan olmaaaaaz.
Evet / Hayır - Olur / Olmaz ikiside %50-50 daha olmamış bir konuda kesin bir dille konuşmak hiçbir zaman doğru değil.

Abdülkadir'in mentali o kadar zayıf değil fakat her insan gibi bir noktada damlayan suyun altına bardağı koyarsan bir noktaya kadar dolar dolduğu zaman taşar. Abdülkadir'in son maçıda Başakşehir maçıydı o maçta doldu o günden sonra ipleri kopardı çünkü hocası bile Abdülkadir'i korumak yerine geçiştirici cevaplar verdi her ne kadar kendisi koruduğunu söylese bile durum öyle değil.

Abdülkadir'e gidip dünyaları vereceksek istemem ama doğru şartlar oluşursa bonservis + bonusla beraber kabul edilebilir 100 bin euro diyorsunuz alt ligden potansiyel bir alt yapı oyuncusunu bile bu paralara artık vermiyorlar.

Abdülkadir'in oyun yapısı önemli açıkçası bizim oyun yapımıza fazlasıyla uyum sağlayabilir pres, baskı, mücadele, hızlı geçiş birçok konuda iyi özellikleri var bazen yeni hikayeler iyidir açıkçası Trabzonspor'da o hikaye bitti yeni bir hikayede yeniden çok daha güçlü toparlabilir.

Angelinho'da bir de asıl sorun opsiyon devreye girince 6 milyonu cash ödenmesiymiş sanırım. Bizimkiler nakit 4 olsun yada 6'yı verelim ama 4 taksit yapın demişler kabul edilmemiş denilene göre.
tamam işte çok belli öyle olduğu- o yüzden yönetime kanıtlamamıştır diyorum zaten.
takım içinde keyfi mutlak yerindedir - seviyordur seviliyordurda - o yatırımın karşılığı olarak bakar yönetim doğal olarak patron kafasında.

Angelino konusunda da risksizi seçmesi normal - riski İcardi ile aldık zaten maddi açıdan.Alınmasa yönetim ayvayı yerdi zaten. ama bakınca sezonun önemli kısmında kullanamadık (çok uyuzum o duruma - adamı çok seviyorum adamda seviyor camiayida - illet oluyorum fit icardiyi kadroda görmeyince)

Evet / Hayır - Olur / Olmaz ikiside %50-50 daha olmamış bir konuda kesin bir dille konuşmak hiçbir zaman doğru değil.

Abdülkadir'in mentali o kadar zayıf değil fakat her insan gibi bir noktada damlayan suyun altına bardağı koyarsan bir noktaya kadar dolar dolduğu zaman taşar. Abdülkadir'in son maçıda Başakşehir maçıydı o maçta doldu o günden sonra ipleri kopardı çünkü hocası bile Abdülkadir'i korumak yerine geçiştirici cevaplar verdi her ne kadar kendisi koruduğunu söylese bile durum öyle değil.

Abdülkadir'e gidip dünyaları vereceksek istemem ama doğru şartlar oluşursa bonservis + bonusla beraber kabul edilebilir 100 bin euro diyorsunuz alt ligden potansiyel bir alt yapı oyuncusunu bile bu paralara artık vermiyorlar.

Abdülkadir'in oyun yapısı önemli açıkçası bizim oyun yapımıza fazlasıyla uyum sağlayabilir pres, baskı, mücadele, hızlı geçiş birçok konuda iyi özellikleri var bazen yeni hikayeler iyidir açıkçası Trabzonspor'da o hikaye bitti yeni bir hikayede yeniden çok daha güçlü toparlabilir.
f53595571257279dec402390267ddb13.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt