Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bonservisli olsa - ya da opsiyon pahalı olmasa - yabancı transfer gibi basar alırsın takım içinde zaman geçirmiş adamı

fakat adam her ne kadar %50-%50 baksamda o opsiyonu kullanmaya itmedi bence yönetimi sahada yeteri kadar.

faydası %90 oranda kanıtlanmamış olan topçu isterse süperstar olsun - bizde tam tutmamış der geçerim.

çok severim adamı ama yani "ucuza iyi adam" kapatmakta EPL takımının kaptanını çekmeye çalışmak olmamalı be bayern. yaş faktörüde ucundan var (yanlış bilmiyorsam 31-33 gibi bir şeydi Trippier)

açacan keseyi..Boey'i istiyorsan verecek Eurolarca.

Okan hocayla çalışan bir Abdülkadir Ömür'ün hangi seviyeye çıkacağını bilmeyen yoktur umarım yolu uygun şartlarda bir şekilde bize düşer.
tsde ilk 11 de başladığı zamanlar kumaş var diyordum - son zamanlarda Emre Çolaktan ne kadar fazlası olabilir acaba diyorum açıkçası.

Eyüpte var elde topu güzel kullanmaya çaba gösteren

ne özelliği var bu miçonun bakıyorum skills videolarına birşey anlamadım

Abdülkadir Pendikspor’a gitmez. Trabzonspor’la takas artı para konusunda makul bir anlaşma yapabiliriz

Okan hocayla çalışan bir Abdülkadir Ömür'ün hangi seviyeye çıkacağını bilmeyen yoktur umarım yolu uygun şartlarda bir şekilde bize düşer.
abi olmaz olmaaazz. neden biliyor musun? kendisi tam bir turkish topçu ve en kötüsü de pure bir camianın oyuncusu.

bu kadar potansiyeli var ama doğduğu büyüdüğü ve çocukluktan itibaren tuttuğu bir futbol şehri takımında tutunamıyor, neden, çünkü mentali zayıffff. arena'da yerler bunu. zaten gslı olamayacağı için çok da fifi der bir süre sonra yani bomboş bir transfer olur.

böyle topçudan olmaaaazz. 100k euroya falan haydi bir nebze deneyelim diyelim ama konuşulan rakamlar 5-7 m euro falan olmaaaaaz.

abi olmaz olmaaazz. neden biliyor musun? kendisi tam bir turkish topçu ve en kötüsü de pure bir camianın oyuncusu.

bu kadar potansiyeli var ama doğduğu büyüdüğü ve çocukluktan itibaren tuttuğu bir futbol şehri takımında tutunamıyor, neden, çünkü mentali zayıffff. arena'da yerler bunu. zaten gslı olamayacağı için çok da fifi der bir süre sonra yani bomboş bir transfer olur.

böyle topçudan olmaaaazz. 100k euroya falan haydi bir nebze deneyelim diyelim ama konuşulan rakamlar 5-7 m euro falan olmaaaaaz.
Alakası yok yav. Tsde kim tutunabiliyor ki 2 senedir. Bakasetas trezege falan hepsine çöp gözüyle bakılıyor. Sorun tamamen yönetimle alakalı

Yasin Öztekin örneği var. Gelsin as oyuncu olmasin zaten. Ligde 6 asist yapmış. Takas olacaksa gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt