- 31 Ağustos 2021
- 69.414
- 49.703
- 3.258
Roma bana göre kariyer sonu kulübü gibi bir şeye dönüştü son zamanlara bakınca.
konfederans kupası adamların ilk avrupa kupasıymış ..şaşırdım.
ismi büyük(tü) halbuki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech ve Tete ikisi birden gitmeden yeni bir sağ kanat saçma bir lüks olur.Sağ önü unutalım, barış fiziksel olarak artık ligin üstnde bi hale gelmişken oraya barış harici kimseyi yazmam.
Trippier 2 sezon max benceTrippier gibi bi adam isteyen kulüp boeye gelmez herhalde. Bambaşka iki oyuncu
6 asist yapmış Abdi ligdeAbdulkadir ömür gelsin iyidir. Muhtemelen artık taraftar yüzünden perform veremiyor çocuk, heyecan ve hedef kalmamış da olabilir. Engin baytar katkısı verse yeter
tsde ilk 11 de başladığı zamanlar kumaş var diyordum - son zamanlarda Emre Çolaktan ne kadar fazlası olabilir acaba diyorum açıkçası.Okan hocayla çalışan bir Abdülkadir Ömür'ün hangi seviyeye çıkacağını bilmeyen yoktur umarım yolu uygun şartlarda bir şekilde bize düşer.
Belki de avcıya kıl o yüzden kadrodışı bıraktırdı kendini6 asist yapmış Abdi ligde
abi olmaz olmaaazz. neden biliyor musun? kendisi tam bir turkish topçu ve en kötüsü de pure bir camianın oyuncusu.Okan hocayla çalışan bir Abdülkadir Ömür'ün hangi seviyeye çıkacağını bilmeyen yoktur umarım yolu uygun şartlarda bir şekilde bize düşer.
Alakası yok yav. Tsde kim tutunabiliyor ki 2 senedir. Bakasetas trezege falan hepsine çöp gözüyle bakılıyor. Sorun tamamen yönetimle alakalıabi olmaz olmaaazz. neden biliyor musun? kendisi tam bir turkish topçu ve en kötüsü de pure bir camianın oyuncusu.
bu kadar potansiyeli var ama doğduğu büyüdüğü ve çocukluktan itibaren tuttuğu bir futbol şehri takımında tutunamıyor, neden, çünkü mentali zayıffff. arena'da yerler bunu. zaten gslı olamayacağı için çok da fifi der bir süre sonra yani bomboş bir transfer olur.
böyle topçudan olmaaaazz. 100k euroya falan haydi bir nebze deneyelim diyelim ama konuşulan rakamlar 5-7 m euro falan olmaaaaaz.
Yasin Öztekin örneği var. Gelsin as oyuncu olmasin zaten. Ligde 6 asist yapmış. Takas olacaksa gelebilirabi olmaz olmaaazz. neden biliyor musun? kendisi tam bir turkish topçu ve en kötüsü de pure bir camianın oyuncusu.
bu kadar potansiyeli var ama doğduğu büyüdüğü ve çocukluktan itibaren tuttuğu bir futbol şehri takımında tutunamıyor, neden, çünkü mentali zayıffff. arena'da yerler bunu. zaten gslı olamayacağı için çok da fifi der bir süre sonra yani bomboş bir transfer olur.
böyle topçudan olmaaaazz. 100k euroya falan haydi bir nebze deneyelim diyelim ama konuşulan rakamlar 5-7 m euro falan olmaaaaaz.