Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basında çıkan isimlerin yüzde 90 nı yalan dedi , ayrıca ilk 11 e alternatif yada direkt oynayabilecek adam bulursak alırız dedi sol beki saymıyorum onu aldık zaten rıdvan mı olur hakan ünsal mı olur kimse artık onu aldık sayıyorum.
Sol bek aldık dedi mi

Açıkçası elde ki kadro da çok çok değerli.

Sene başından beri:

Muslera
Kaan
Sanchez
Nelsson
Abdulkerim
Boey
Torreira
Barış
Mertens

çok iyi performans verirken

Demirbay
Zaha
Ziyech
Kerem
İcardi

gibi kendi geçmişi ve standartlarının altında devam eden ama yükselmeye başlayan ya da sakatlığa bağlı düşüp yeniden yükselişe geçmesi kesin olan isimler var.

Bu isimlere ek olarak az biraz dahi olsa

Berkan
Ndombele
Bakambu
Tete
Halil

destek olabilirse ve 1 tane daha destek verecek alternatif katılırsa sakatlığa ve olası formssuzluğa karşı da önlem tamamen alınmış olacak.

Yukarıda yer alan ilk 9 isime 2-3 tane daha ikinci gruptan düzenli katkı alırsak, ve son gruptan da 2 tanesi üst grubun yükseliş trendi performansını verirse bizim takım Avrupa'da dahi çok iyi yerlere gelebilecek seviyede.

Şöyle düşünmek lazım UEFA Kupası'nı alırken elimizde ki kadro:

Taffarel
Capone
Popescu
Bülent
Ergün
Suat
Emre
Okan
Davala
Hagi
Hakan

Rotasyon:

Mehmet
Fatih A.
Ahmet Y.
Vedat
Hakan Ü.
Hasan
Arif
Yozgatlı
Sergen
Marcio
Arif

Türk futbolcular bazında müthiş kadro ama yabancılar da 5 hakkın varken isimsiz Capone, Marcio ve 6. adam olarak Bruno tercih edilse şimdi tepki ne olur.

Bizim bu seneki kadronun biz de tavanını görmedik ve ona rağmen iyiyiz.

Yabancılar:

Muslera
Boey
Nelsson
Angelino
Torreira
Oliveira
Ndombele
Mertens
Zaha
Ziyech
Tete
İcardi
Bakambu

Yerliler:

Günay
Kaan
Kazımcan
Abdulkerim
Eyüp
Berkan
Demirbay
Kerem
Barış

Görüldüğü gibi bizim yerli kadromuz kaliteli ama dar buraya 1-2 takviye gelse rotasyona, bir de ana kadroya sol bek / orta saha'dan biri yabancı olarak kesin katkı sağlayacak düzeyde olsa nerelere gideriz limit yok.
Halil

şahri fikrim sol bek tabi önemli ama orayı kaan barış idare edip 2 tane orta 8-10 alabilseydik ligin içinden geçerdik ama yapacak bir şey yok..

Rıdvan ve Abdülkadir'i alırız gibi duruyor.

şakamaka michu diye bir topçumu vardı bizim ligde

ilk defa duydum

bu sene en az 4 maç izlemişimdir adsnin hiç gözüme batmadı
Dun maci 90 dakka izledim celimsiz ayakta duramiyor Tayfur bir ara bunla kapisti bir omuz koydu 3 metre oteye gitti adamin ayaklari yere basmiyor emre colak gibi hatta bu adam niye oynuyor diye sorguladim les gibi oyuncu

%90'ı yalansa

Rıdvan
Soler
Haller
Ömür
Locko
Berkay

Bunlardan nerdeyse hepsi yalan belki Rıdvan dışında.

Bu arkadaşı bayadır izliyormuşuz alıp eyüp veya pendiğe verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt