- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Noldu transfer yapmayacağız mi deditransfer yapilacagina dair inanci olan kimse kalmadi herhalde forumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu transfer yapmayacağız mi deditransfer yapilacagina dair inanci olan kimse kalmadi herhalde forumda.
Olur ise diye birşey yok. Kabul edemiyorumErden beyin sözlerinden çıkarımım, sol bek ve olur ise hücuma yönelik bir orta saha ile dönemi kapatacağız.
Evet boşa nöbet tutmayın dediNoldu transfer yapmayacağız mi dedi
N'oldu ki üstad, Erden Bey'in kendi açıklaması bir veya iki transfer şeklinde. Ben söylemi yorumladım sadece.

Açıkçası şu an Kaan da Barış ta Rıdvandan iyi oynar. Ama ikisininde mevkisi solbek değil bu da ilginç bi durum.Rıdvan BAY'ı kesemez. Sınırlı kaynağı da ona harcamaya gerek yok
Yani muhtemelen, uygun şartlar olmaz ise sadece sol bek ile de kapatılabilir gibi duruyor, kaldı ki ara dönem için normal olabilir. Yaz dönemi belki daha rahat hareket edilebilir vakit ve şartlar açısından. Umarım tabi takımımız için en iyisi olur ahbabimOlur ise diye birşey yok. Kabul edemiyorum

taraftarın sesi
serbest kalma maddesini çekebilmişsek yukarı ne ala olur.bayern tripieyi alsın biz de boeyi newcastıla verelim 30a
rıdvana alan haindir
Oyuncu kendisiOyuncu değil.
Şu an için değil; ilerde olması da zor görünüyor...