Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi Boey'i verdin....25 diyelim. %15 inide vercen diyelim 3.5 M mu ne . 21.5 M kar.

21.5 bankalar birliğinin bandırmasından sonra neye düşerse onu mu kullanabiliyoruz ?
Bu bankalar birliği olayı yalan onu oyuncu satsan da satmasan da vadesi gelince ödüyorsun zaten

şimdi Boey'i verdin....25 diyelim. %15 inide vercen diyelim 3.5 M mu ne . 21.5 M kar.

21.5 bankalar birliğinin bandırmasından sonra neye düşerse onu mu kullanabiliyoruz ?
Limit detayını da unutmamak gerekir hocam, açılacak limit kadar.

haklısında çok büyük bir solbek sıkıntımız ve ortasaha sorunumuz var

şimdi gidip sağbeke parayı bayılacaklar oralar yine boş kalacak

kaan en azından sağbeki 10 üzerinden 7 doldurur sağbeki stabil birşekilde

solbek hiç yok

skorer bir ortasahamız hiç yok
Evet ama yedek bek alinmali. Kaan'in adelede sorun var gibi. Yine Fransa liginden ucuz birini bulalim

Okan Hocanın açıklamasına bakarsak Boey giderse B planı yok
hayrı yani kaldı ki bu adam en kötü yazın %100 trasnfer yapacaktı zaten CL performansıyla - buna hazırlık diyede kasımdan beri falan ben bile diyorum.

yönetimin - teknik kadronun görmemesi bilmemesi mümkün değil

ulan girdim tmye sağ ve solbeklere baktım

hepsi y hallice gibi duruyor

yandık ulan biz

gidin köpeğine tecavüz eden elemanı alın bari

Gelen paraların %50 si bankalar birliğine gidiyor maalesef. Ali koç'da bundan dert yanıyordu. Tekrar masaya oturup bu kararı değiştirmemiz gerekir diyordu.

smoke2.gif
bitmis.gif
drunk.gif

işler çok karışık. huzuru bulamadım bugün bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt