- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Boey'i sezon sonuna kadar elimizde tutmak hayrımıza olacaktır
Boey gibi adam devre arası satılmaz
Boey gibi adam devre arası satılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden bulcaz öyle oyuncu, en iyisi Boey ki zaten kim gelse yerini dolduramaz.Boey giderse Dubois veya Zeki Çelik olmaz. Atletizmiyle fark yaratan bir bek lazım.
Bugün Boey yokken defansın halini gördük.
Bu rezillik işte, adamı zorla açıklama yapmak zorunda bırakmışlar yerine birini alsınlar diyeOkan Hocanın açıklamasına bakarsak Boey giderse B planı yok
ben hiç baz almıyorum onu - kelime oyununu çok yapamıyor Okan hoca.Okan Hocanın açıklamasına bakarsak Boey giderse B planı yok
Bu bankalar birliği olayı yalan onu oyuncu satsan da satmasan da vadesi gelince ödüyorsun zatenşimdi Boey'i verdin....25 diyelim. %15 inide vercen diyelim 3.5 M mu ne . 21.5 M kar.
21.5 bankalar birliğinin bandırmasından sonra neye düşerse onu mu kullanabiliyoruz ?
Limit detayını da unutmamak gerekir hocam, açılacak limit kadar.şimdi Boey'i verdin....25 diyelim. %15 inide vercen diyelim 3.5 M mu ne . 21.5 M kar.
21.5 bankalar birliğinin bandırmasından sonra neye düşerse onu mu kullanabiliyoruz ?
Evet ama yedek bek alinmali. Kaan'in adelede sorun var gibi. Yine Fransa liginden ucuz birini bulalimhaklısında çok büyük bir solbek sıkıntımız ve ortasaha sorunumuz var
şimdi gidip sağbeke parayı bayılacaklar oralar yine boş kalacak
kaan en azından sağbeki 10 üzerinden 7 doldurur sağbeki stabil birşekilde
solbek hiç yok
skorer bir ortasahamız hiç yok
Umarım gelen parayı zeki ve Rıdvan'ı bonservisiyle alıp mundar etmeyiz.Zeki Çelik vasatı geliyor galiba
hayrı yani kaldı ki bu adam en kötü yazın %100 trasnfer yapacaktı zaten CL performansıyla - buna hazırlık diyede kasımdan beri falan ben bile diyorum.Okan Hocanın açıklamasına bakarsak Boey giderse B planı yok
Gelen paraların %50 si bankalar birliğine gidiyor maalesef. Ali koç'da bundan dert yanıyordu. Tekrar masaya oturup bu kararı değiştirmemiz gerekir diyordu.şimdi Boey'i verdin....25 diyelim. %15 inide vercen diyelim 3.5 M mu ne . 21.5 M kar.
Zaman var da hazir da bekleyen anlasmaya yakin topcu var mi asil soru oKac gunde yapacaz bu işi baskan
İki bekten biri A kalite Yabancı olmalı. Zeki gelirse sol bek Yabancı, Rıdvan gelirse sağ bek Yabancı olması lazım. İki vasat bekle kalite çok düşer.Zeki ve Rıdvan beklerine hazırlayalım kendimizi.