Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav o da eveleyip geveliyor. O kadar salak mı bizimkiler, Erden Timur dan bahsediyoruz. İşine baksın o, istspor karşısında nasıl böyle bir oyun oynuyoruz neden bukadar zorlanıyoruz ona baksın. Saçma sapan abidik gubidik transferlere onay vermesin.
Bu okan buruk bazen oyle sacma sapan konusuyorki diyorsun bu adam nasil hocalik yapiyor orta sahada cok oyuncus
varmis dombiliyi oyuncudan sayiyor ne zaman girse top kaptirip kontra yediriyor

Adam neredeyse uçağa binecek bizim medya hala pazarlık yapılıyor diyor. Ucuzdan verdik sanırım yine banko 11 topçumuzu.

boey imzayı bir an önce atsa da kötülemeye başlasam

Sen orta sahaya 2 senedir 10 tane işine yaramayacak adam alırsan os da dolu adam olur tabi ki

Bu adam beni delirtecek en sonunda

Yani muhtemelen, uygun şartlar olmaz ise sadece sol bek ile de kapatılabilir gibi duruyor, kaldı ki ara dönem için normal olabilir. Yaz dönemi belki daha rahat hareket edilebilir vakit ve şartlar açısından.
Perşembenin geleceği, çarşambadan belli idi. Evvelce yorumlarımda orta saha için fırsat olur ise demiş idim, Okan hoca benzer minvalde açıklamalar yapmış. Sol bek ile kapatılması muhtemel dönem, Boey ayrılığı ile bir sol bek bir sağ bek ile kapatılacak sanırım.

erden baskana güvenmek istiyorum ama maalesef satış konusunda kendisi çok kötü ,hiç guvenemıyorum cok komik bir rakam cıkar diye tırsıyorum

Adam neredeyse uçağa binecek bizim medya hala pazarlık yapılıyor diyor. Ucuzdan verdik sanırım yine banko 11 topçumuzu.
Gectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt