Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
Acayip dinamizm katar bayerne he şakasızSonuna Boey ve kim min jae birbirlerine kavuştu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip dinamizm katar bayerne he şakasızSonuna Boey ve kim min jae birbirlerine kavuştu
Bu okan buruk bazen oyle sacma sapan konusuyorki diyorsun bu adam nasil hocalik yapiyor orta sahada cok oyuncusYav o da eveleyip geveliyor. O kadar salak mı bizimkiler, Erden Timur dan bahsediyoruz. İşine baksın o, istspor karşısında nasıl böyle bir oyun oynuyoruz neden bukadar zorlanıyoruz ona baksın. Saçma sapan abidik gubidik transferlere onay vermesin.
Bayern lig maclarinin 90% bizim maçlar gibi geçtiği için alıyorlar zaten boeyiAcayip dinamizm katar bayerne he şakasız
barış dedemin şuan osura osura uyuduğu gerçeği bizde boey giderse kim gelecek diye derde girdikBarış dedem erken uyumasa Almanya'da transfer bitmez diye şaka patlatirdi
Perşembenin geleceği, çarşambadan belli idi. Evvelce yorumlarımda orta saha için fırsat olur ise demiş idim, Okan hoca benzer minvalde açıklamalar yapmış. Sol bek ile kapatılması muhtemel dönem, Boey ayrılığı ile bir sol bek bir sağ bek ile kapatılacak sanırım.Yani muhtemelen, uygun şartlar olmaz ise sadece sol bek ile de kapatılabilir gibi duruyor, kaldı ki ara dönem için normal olabilir. Yaz dönemi belki daha rahat hareket edilebilir vakit ve şartlar açısından.
Gectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.Adam neredeyse uçağa binecek bizim medya hala pazarlık yapılıyor diyor. Ucuzdan verdik sanırım yine banko 11 topçumuzu.
Kamada haberi için hiç hazır değiliz
belli ki yönetim bizi zor durumda bırakma uyarısı yapmış hocayaSen orta sahaya 2 senedir 10 tane işine yaramayacak adam alırsan os da dolu adam olur tabi ki
Bu adam beni delirtecek en sonunda