Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Galatasaray yöneticilerle menajeri aracılarla beraber toplantı yapıyor. Bayern Münihin teklifi totalde 25 m euro'yu buluyor ama Galatasaray bonussuz 20 m euro istiyor sonra 23 m euro + bonuslara kadar çıkıyor. Galatasaray bu rakamı dahada yukarı çıkarmaya çalışıyordu."

köpek gibi istediğimiz parayı verecekler

ya da orta saha alsınlar kimmichi sağ beke çeksinler banane

Burhancan Terzi: "İngiltere'de ki kulübün Manchester ve Arsenal olduğunu biliyorum Fransa'da herkesin aklı PSG'ye gitti ama PSG cephesini teyit edemiyorum. Bayern Münih olacaktır buradan bu iş döneceğini sanmıyorum benim beklentim 25 + başarı bonuslarına satılır."

Önce 20 milyon Euro sonra 23 milyon Euro istemişiz. Çok iyi pazarlık yapıyoruz.

Burhan'in yazdığını yabana atmayın. Boey gitmek istediği için maça çıkmamıştır. Bunu bilmeyen yoktur herhalde.

Burhancan Terzi: "Ben 22-23 m euro'ya kabulüm ama Erden Timur 30 m euro istiyorum diyor."

Burhancan Terzi: "Boey dün kulüp yöneticilerine ben anlaştım gidiyorum diyor Galatasaray yöneticileri nereye gidiyorsun daha bizim anlaşmamız lazım cevabını veriyor Boey'de ondan sonra ayağımda ağrı var diyip maça çıkmak istemiyor."
Dıngonun ahırı zannediyor herhakde burayı. Maçtan sonra paylaşım da yapmamış

Burhancan Terzi: "Manchester United Boey için para + Eriksen'i öneriyor."

cok baski var bayern yönetimine

30 dan asagi verirsek net enayiz
adamlar duvara yaslanmis
kuru kuru yapilabilinir
Bayern forumlarını okuyorum çoğu Mukiele'yi istiyor. 5 büyük ligden gelecek oyuncunun daha garanti olacağını düşünmeleri normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt