Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.525
- 66.622
- 5.003
Şu an bütçemiz yok. Bunu da senaya alırızBurhancan Terzi: "Boey yerine düşünülen ismi söylüyorum Strasbourg'dan Marvin Senaya düşünülüyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an bütçemiz yok. Bunu da senaya alırızBurhancan Terzi: "Boey yerine düşünülen ismi söylüyorum Strasbourg'dan Marvin Senaya düşünülüyor."
Acuna çok tempolu, fizikli, ama aşırı düz bir herif. Biraz da karikatürize bir tip. Ömer Bayram/Sabri gillerden.
Son halini görmedim düşmüşse başımız ağrır. Fitse iş görür. Ama düşük maliyetlere.
+kanat30 yaş ve üzeri bek oyuncusu istemiyorum.
Opsiyon yokşerefsiz itler çağları almış son dk fabrizio
ya adamlar her sene ortalama 2-3 stoper getiriyor. bizim nelsson, abdül ve sanchez onlarin tüm stoperlerinden daha iyi.Opsiyon yok
Marvin Senaya. Yeni boey. Alalım.![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hiçbir bok bilmediğinin ve kafasının da hiç çalışmadığının tezahürü gibi bir cümleBurhancan Terzi: "Boey satışından sonra Kamada 10 m euro'ya çözülebilir."
onu iyi dedin lan kelBurhancan Terzi: "Boey satışından sonra Kamada transferi 10 m euro'ya çözülebilir."
transfermarkt'tan baktim, adamin bu sene gecirmedigi sakatlik kalmamis. 32 yasinda.Acuna ihtimal vermiyorum para varken ona gitmeyiz. Ha ancak parayı sağ beke ve orta saha veya 10 noya harcayalım diye düşünüp Acuna'yı kiralayabilirler 6 ay ama onu da pek sanmıyorum.