Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu büyüklük şakamı harbiden Avrupa devlerini sıraya dizdi erden başkanım billurlar 300 kilo 😂😂

Boey için €23m garanti ücret + bonuslar şeklinde bir teklife fitim

Adam elbette gitmek ister Bayern gibi kaç kulüp var dünyada

Yarına iş bitecek gibi gözüküyor ne olursa olsun yolu açık olsun gittiği yerde bizi güzel temsil etsin paradan daha önemlisi gittiği yerde kalıcı bir şekilde başarılı olmasını isterim.

Diğer giden futbolcularımız içinde geçerli Zaniolo, Yunus, Emin ve diğerleri hepsi başarılı olsun ki gün geldiğinde oyuncu satarken daha güçlü konumda olalım.

Bizden giden herhangi futbolcuların X kulüpte başarılı oldu Y kulüpte başarılı oldu denmesi olumlu olur başkaları alırkende tereddüt etmez daha fazlasını bile verir.

Herkese iyi geceler ve iyi nöbetler diliyorum.

Ulan Boey seni adam ettik, bare pushing etme elimizi zayiflatma

istediğimiz parayı versinler nereye gidiyorsa gitsin. Biz futbolcuların hayallerini gerçekleştirme vakfı değiliz sonuçta
Elbette zaten öyle olsa €15m'ye salardık

Fakat makul olmak gerek

Öncelikle adamın ister istemez motivasyonunda düşüş olur, saha içi katkısı düşer. Gelecekte genç yetenek alman zorlaşır oyuncularını salmayan bir kulüp olarak görüleceğin için. Kontratı 2025'te bitiyor ve yeni kontrata yanaşmıyorsa yazın alacağın maksimum para €15m olur.

Bunun dışında futbolda bir sürü belirsizlik var. Uzun süreli sakatlık yaşamayacağı garanti değil. Kalırsa şampiyon olacağımız yahut giderse olamayacağımız garanti değil.

Ben Boey olmadan da şampiyon olabileceğimizi düşündüğüm için €23m + bonuslar seviyesini makul görüyorum. Boey olmadan şampiyon olamayız tarafından bakınca CL gelirinden de oluyorsun orası da bir gerçek

@Barış Savaş

gecen gun anlattigim adam vardi ya , konusunu actim senin icin:

İyi dripling yapan bir solak. Adam eksiltmesi önemli. Videoda iyi duruyor. Gerçekte nasıl bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt