Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele kiralık kontratının iptali ile Rennes'e (maaşı Rennes üstlenecek)
Angelino aynı şekilde Roma'ya
Tete €6m + €2m bonuslarla talibine
Boey €30m gözyaşları eşliğinde Bayern'e

4 kontenjan açılıyor

Sol bek, sağ bek, orta saha, hücumcu (forvet arkası - kanat)

Hedeflenen plan bu gibi geldi bana ama bilemedim

Bence Tete ve Ndombele kalır. Ziyech'in de gideceğini sanmıyorum

Hatta açıkçası Boey bile kalırsa şaşırmam

Mazraoui kiralık sorduysak Boey gidişine hazırlıklı değiliz demektir

Bir liste olması gerek yaw. Vardır herhalde yani ya. Herifin gidişi bir yıldır eli kulağında

Mazraoui kiralık sorduysak Boey gidişine hazırlıklı değiliz demektir

Bir liste olması gerek yaw. Vardır herhalde yani ya. Herifin gidişi bir yıldır eli kulağında
Gideceği iki aydır belli olan Angelino'nun gidişine bile hazirlikli degiliz, Boey'in gidişine hazirlikli olmamız mucize olurdu. Plan falan yok, gelisi güzel transfer yapılıyor.

Orta sahada topu alan her oyuncuya vuuuuuuuuurrrrr diye bağıran taraftara şu şekil tepki verilmeli artık. Her maç 2-3 pozisyon çöp oluyor bu vuuurcular yüzünden

Hakikaten öyle. Kaleye 50 metre uzaklıkta top Abdülkerim'in ayağındayken bile başlıyorlar vuurrrr diye. Ne saçma sapan bir profil gidiyor bu maçlara, sinir zıplatıyorlar resmen. Sıfır katkı, bolca zarar. İç sahada bu kadar zorlanmamız boşuna değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Vedat kırığı 21m a gitmiş yeni gördüm

Screenshot_2024-01-26-07-11-13-779.webp

İstediğimiz parayı vermiyorlarsa satmaya gerek yok 1 milyona aldık gerekirse beleş gider 1.5 yıl sonra dingonun ahırı sanki en iyi oyuncumuzu zor zamanda gelip çerez parasına alacaksın yok öyle bir dünya bir topcudan zarar ettik diye batacaksak şimdiye 50 kere batmamiz lazımdı işlerine geliyorsa alırlar

Kimin parasıyla hatırlamıyorum Diagne rezilini almıştık...
Parayı akıllı kullanmak lazım

Rodriguezimi satmıştık biri gitmişti ve iyi para girmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt