Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 üstü bir para geleceğini gram zannetmiyorum. 25 falan hayal zaten hoş 25 bile gelse eksiklerini kalan 5 günde kapatamazsın. Geçmiş olsun gitti şampiyonluk. Ziyech'i falan alıp şimdi kına yakabilirler.

yaptığı ön alan presi, geçiş savunması, sürekli topla çıkması, bindirmeleri takımın oyununa gol-asistten daha fazla katkı sağlıyor. ki o yönünü de geliştirmişti daha çok cezasahasına giriyordu gol vs de attı

adam bayerne gidiyor hala beğenmeyen var ya ahahgdhg
o mütemadiyen sallıyor

15 üstü bir para geleceğini gram zannetmiyorum. 25 falan hayal zaten hoş 25 bile gelse zaten eksiklerini kalan 5 günde kapatamazsın. Geçmiş olsun gitti şampiyonluk. Ziyech'i falan alıp şimdi kına yakabilirler.
Adamlarin ayirdigi para 15m euro gibi zaten. Trippiyerde 15m eurodan 1 euro yukarıya çıkmadılar. 15+uydurma opsiyonlarla zanyola sitayla yersen.

15'e giderse yönetim istifa etsin.

Bu adam bile 15'e gidiyorsa hem de Bayern'e diğer oyunculara 10 üstü satış imkansız olur.

Referans satış olur olumsuz manada.

Mazrouinin rehabilitasyon sürecinde kendisine destek olması adına Bayern'e Ziyech'i de verelim

Yılda 250 milyon euro sadece maaş ödeyen takımla pazarlık yapıyoruz yav verin lan paraları s özel uçağınızı

Galatasaray muhabirleri uyuyormu adam 12 de gidecek hala kaç liraya gittiği belli değil 20 nin altına gittiyse rezillik yok 5m kiralama bedeli 15m sene sonu fln değildir inş.

Bayern'i ve bizim yaptığımız satışları bilen buna rağmen 15 üstü bekleyen net polyannadır.

Aslında değil.Akli başında bir yönetim varsa zaten gelen parayla sol bek 8 ve 10 alır böylelikle 1 mevkide geri giderken 3 mevkide birden kalite kazanırız ama yaparlar mı bilmiyorum

Sen Galatasaray da bu zamana kadar bu söylediklerini yapabilen bir yönetim gördün mü rengim. Hadi diyelim boeyin yerini doldurmak istedi yönetim

1 zaman yok

2 hiç bir takım devre arasında iyi oyuncusunu vermek istemez anca zeki çelik gibi futbolcu olması dışında hiç bir vasfı olmayan birini bulursun

20 milyon + Mazroui verin lan köpekler 30 milyon euro vermiyorsanız niye satmak zorunda olduğumuzu anlamıyorum hadi yönetim elimiz darda vs diyecek de taraftara noluyor Bayern isterse gidecek filan hayırdır ya sözleşmesi yok mu bu adamın göndermezsek paşa paşa oynayacak.

Boey yerine

favorim HAYRULLAH BİLAZER
plasem CEBRAİL KARAYEL

ne dersiniz?

Eğer anlaşma varsa Fabrizio neden girmedi, eğer anlaşma yoksa oyuncumuzu neden alıp gidiyorlar almanyaya böyle rezillik olur mu arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt