Hüseyin Eriş
Cezalı
- 12 Ocak 2024
- 156
- 39
- 48
Allah askina olsun suBoey'den gelecek parayla en az 3 ilk 11 oyuncusu almamız lazım
Sag bek
8 numara
10 numara
Olursa
Sol bek ve sag acikta lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah askina olsun suBoey'den gelecek parayla en az 3 ilk 11 oyuncusu almamız lazım
o mütemadiyen sallıyoryaptığı ön alan presi, geçiş savunması, sürekli topla çıkması, bindirmeleri takımın oyununa gol-asistten daha fazla katkı sağlıyor. ki o yönünü de geliştirmişti daha çok cezasahasına giriyordu gol vs de attı
adam bayerne gidiyor hala beğenmeyen var ya ahahgdhg
Adamlarin ayirdigi para 15m euro gibi zaten. Trippiyerde 15m eurodan 1 euro yukarıya çıkmadılar. 15+uydurma opsiyonlarla zanyola sitayla yersen.15 üstü bir para geleceğini gram zannetmiyorum. 25 falan hayal zaten hoş 25 bile gelse zaten eksiklerini kalan 5 günde kapatamazsın. Geçmiş olsun gitti şampiyonluk. Ziyech'i falan alıp şimdi kına yakabilirler.
Zanyolo ya sallarsan güreşirizne anlatıyon yav sen zanioloya benden fazla sallayan yok bu forumda kendin sallayıp sallayıp inanmışsın![]()
Aslında değil.Akli başında bir yönetim varsa zaten gelen parayla sol bek 8 ve 10 alır böylelikle 1 mevkide geri giderken 3 mevkide birden kalite kazanırız ama yaparlar mı bilmiyorum