- 4 Ağustos 2009
- 90.144
- 71.074
- 5.188
Rangersin ustune eurolari firlatip ridvani kisa surede aliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yok? Sezon başında bu adamların CL'de vitrine çıkacağını bilmiyorlar mıydı? Elbette teklif gelecekti ve adamlar transfer dönemi kapanmasına yakın teklifi atıp bombayı kucağımıza bıraktı. Ben cash rakamın max. 15-20 arası olacağını düşünüyorum ama sen sezon başında içerde bu adamla sözleşme imzalasan bugün elin çok daha güçlü olurdu.Yönetimsel bir sıkıntı yok teklifi yapan Bayern bu kadar haber çıkması normal
Olması gereken de o ama yapmazlar , aman kolay şampiyon olmayalım.Çok ilginç ve hareketli günler bizleri bekliyor o halde
Benim bildiğim Erden 30 milyonu 1 haftada yer ve takıma level attirir
Nasıl yok? Sezon başında bu adamların CL'de vitrine çıkacağını bilmiyorlar mıydı? Elbette teklif gelecekti ve adamlar transfer dönemi kapanmasına yakın teklifi atıp bombayı kucağımıza bıraktı. Ben cash rakamın max. 15-20 arası olacağını düşünüyorum ama sen sezon başında içerde bu adamla sözleşme imzalasan bugün elin çok daha güçlü olurdu.
Hocam zaten tamda dediğin noktada başlıyor yönetim başarısı... Bir şekilde halledeceksin.Yav öyle bi konuşuyorsun ki sanki yönetim sözleşme yenilemek istemedi burda sözleşme yenilemek istemeyen Boey yönetim değil
Nasıl yok? Sezon başında bu adamların CL'de vitrine çıkacağını bilmiyorlar mıydı? Elbette teklif gelecekti ve adamlar transfer dönemi kapanmasına yakın teklifi atıp bombayı kucağımıza bıraktı. Ben cash rakamın max. 15-20 arası olacağını düşünüyorum ama sen sezon başında içerde bu adamla sözleşme imzalasan bugün elin çok daha güçlü olurdu.
Hocam zaten tamda dediğin noktada başlıyor yönetim başarısı... Bir şekilde halledeceksin.