Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ilginç ve hareketli günler bizleri bekliyor o halde

Benim bildiğim Erden 30 milyonu 1 haftada yer ve takıma level attirir

Yönetimsel bir sıkıntı yok teklifi yapan Bayern bu kadar haber çıkması normal
Nasıl yok? Sezon başında bu adamların CL'de vitrine çıkacağını bilmiyorlar mıydı? Elbette teklif gelecekti ve adamlar transfer dönemi kapanmasına yakın teklifi atıp bombayı kucağımıza bıraktı. Ben cash rakamın max. 15-20 arası olacağını düşünüyorum ama sen sezon başında içerde bu adamla sözleşme imzalasan bugün elin çok daha güçlü olurdu.

Boeyi 25-30 sattığımızı gören hiçbir takım bize kazık atmadan oyuncusunu vermez. Teklifler gel git yaparken önceden planladığımız biri ile anlaşmalıydık

Nasıl yok? Sezon başında bu adamların CL'de vitrine çıkacağını bilmiyorlar mıydı? Elbette teklif gelecekti ve adamlar transfer dönemi kapanmasına yakın teklifi atıp bombayı kucağımıza bıraktı. Ben cash rakamın max. 15-20 arası olacağını düşünüyorum ama sen sezon başında içerde bu adamla sözleşme imzalasan bugün elin çok daha güçlü olurdu.

Yav öyle bi konuşuyorsun ki sanki yönetim sözleşme yenilemek istemedi burda sözleşme yenilemek istemeyen Boey yönetim değil

Dun dikkatimi cekti keremin ikinci golunde icardi tum takim havalara ucup kereme kosup kenetleniyor Zahada seviniyor ama arkadaslarinin yanina kosmuyor

Gecen hafta trabzonda da zaha gol sevinclerini nerdeyse bir kac oyuncuyla yapti solo gibi Ziyechtede bu vardi

Su oyuncularin biraz kaynasmasi lazim kim nasil yapacak bilmiyorum ama boyle kritik bir golde 11 ust uste oyuncu gormek isterdim

Tete yi de sat 5..6 ye bakmadan..
Ndombele yi gönder..

Git Andreas Schjelderup u kap 15..20 neyse..

Çok değil 2 seneye premier lige en az 35 a satarsın

Breivik i al..varsın sakat olsun seneye planlamanın içinde olur.. ( mertens gidiyor )

Toreria nın yanına ciğersiz birini al..

3 oyuncu gönderip.. 3 gelecek vaad eden oyuncu alacaksın

Nurullah çok fazla boş yapıyorsun Bayern önce Trippier'i istedi o iş olmayınca Boey'e döndü sabahtan beri mesajlarını görüyorum boklamayı bırak bir daha insanları salak yerine koyarak post atma siz bilmiyorsunuz ben bilirim triplerini sal

Hocam zaten tamda dediğin noktada başlıyor yönetim başarısı... Bir şekilde halledeceksin.

Ya sen bu işleri fm oynamak gibi mi sanıyorsun bizle devam etmek istemeyen birini nası ikna edeceksin üstelik bu adam banko 11 oynayan biriydi buna rağmen kalmak istemediği için 4 milyon istedi bizim bir bek oyuncusuna 4m verecek lüksümüz yok

Sacha'nın parasıyla Ludovic Blas gibi bir 10 numara alınsın Allah aşkına. Beklerde Kaan-Barış ikilisine bile razıyım. Adam gibi 8 ve 10 numara alın şu takıma.

Boey sonrası kimleri alırız sizce

Para yok muhabbeti de olmayacak bu takıma en az iki kaliteli adam bekliyorum

Değerini bulanı satacaksın.Lyundama örneği ortada ya da nice solup giden başkaları.
Önemli olan yerine adamı iyi seçmek.Hepimiz biliyorduk Boey ve nelsona teklif gelecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt