Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• terim-bakambu.webp
    terim-bakambu.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 28
Hedefler ismi geçenler hatta Eyüpün süre alması gerçekten alışık olmadığımız hamleler.Helal olsun en kulübümüze gerçekten bir futbol aklı olduğunun ispatı

Sonunda düzgün bir satış yaptık. 30m euro net 1.5 sene sözleşmesi kalan Boey için, harika iş. Bravo Erden başkan.

Yav he he, erikseni yillardir izledim, neyin nesi belli, ex professional futbol playersin cok biliyon

Sana kalsa 32 yasinda ki herife bons + yüksek maas + 4 yil kontrat verirsin
Ben öyle bir şey yazmadım. O senin histerin. Benim için toplam maliyet önemli. 4 maaş 2+1 opsiyonlu kontrat yaparsın sorun yaşamazsın. Bu işin inceliklerini kulüp benden iyi biliyor ki Ziyech, Angelino ve Ndombele ile risksiz kontratlar yaptı.

30 milyon cash gelsin hemen.

Tete de 23 yaşında. Alabiliyor musun performans? Blas 3 maç parlark 10 maç ortadan kaybolur bir profil gibi görünüyor. Bu sezonki seyri de öyle. Öyle topçularla plan yapmak riskli.
Rennesle Avrupa Liginde 6 maç 3 gol atmış adam. Rennes gibi takımla bu kadar bence burda aşırı iş yapar.

Bu arada Bayern Münih kadrosu kendi capinda iflas etmis durumda.

Upamecano, Kim, Mazraoui, Sarr, Kimmich, Laimer ve Gnabry gibi oyuncular sakat. Sag bek oynayacak adamlari kalmadigi gibi diger bölgelerde büyük eksiklikler göze carpiyor.

Pavard'a zamaninda 35 milyon euro ödemis kulüpten iyi para koparmasini bilecektir Erden Timur. Aksini düsünmek istemiyorum. Cimrilik dönemi bitti, Leverkusen'i yenemezlerse sampiyonluk hemen hemen gitti denilebilecek noktaya eristiler.

Melikşak teyit etmeden, Ahmet Denizci “son dakika” gif paylaşımı yapmadan duyumlara itibar etmeyiniz.

Rennesle Avrupa Liginde 6 maç 3 gol atmış adam. Rennes gibi takımla bu kadar bence burda aşırı iş yapar.
Yav isterse 15 tane gol atsın. Ben anlamıyorum bu anlayışı. İstikrarlı topçu olmadığı çok belli. Ben şahsen risksiz topçu isteyen taraftayım devre arası.

Forumun yarısı Ndombele isterken Vecino isteyen de bendim. Über bir herif olmadıkça soru işaretli topçulardan uzak durmak gerekiyor. Lig diken üstünde ilerliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt