- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Eskiden hiçbiri yoktuSava Paşa yeni çıktı galiba piyasaya
Zülfo aga vardı
Bir de Bombacı Mülayim
Güzel günlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden hiçbiri yoktuSava Paşa yeni çıktı galiba piyasaya
Blas bize uygun bir oyuncu gibi gelmedi bana.
30 milyon avrooooooooo
Sen önce 90dk maç izle sonra topçu değerlendir.
Başka 10 no gelsin ama gelsin kardesimomicronun gazına gelme futbolcuyu 2 dk skills videosundan çözerim
Ben öyle bir şey yazmadım. O senin histerin. Benim için toplam maliyet önemli. 4 maaş 2+1 opsiyonlu kontrat yaparsın sorun yaşamazsın. Bu işin inceliklerini kulüp benden iyi biliyor ki Ziyech, Angelino ve Ndombele ile risksiz kontratlar yaptı.Yav he he, erikseni yillardir izledim, neyin nesi belli, ex professional futbol playersin cok biliyon
Sana kalsa 32 yasinda ki herife bons + yüksek maas + 4 yil kontrat verirsin
Rennesle Avrupa Liginde 6 maç 3 gol atmış adam. Rennes gibi takımla bu kadar bence burda aşırı iş yapar.Tete de 23 yaşında. Alabiliyor musun performans? Blas 3 maç parlark 10 maç ortadan kaybolur bir profil gibi görünüyor. Bu sezonki seyri de öyle. Öyle topçularla plan yapmak riskli.
Yav isterse 15 tane gol atsın. Ben anlamıyorum bu anlayışı. İstikrarlı topçu olmadığı çok belli. Ben şahsen risksiz topçu isteyen taraftayım devre arası.Rennesle Avrupa Liginde 6 maç 3 gol atmış adam. Rennes gibi takımla bu kadar bence burda aşırı iş yapar.
Fabrizio 35 m for Boey
Assignon 4 m to Gala here we go gir de senlensin buralar