Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu burhancan sarışın hatunla yayın yapıyor mu hala

Emre Kaplan: "Rıdvan normalde Türkiye'ye dönmek istemiyordu Montella Rıdvan ile görüşmüş bizim sol bekte ihtiyacımız var. Okan hocada en azından bizim zaten sol beke ihtiyacımız var sen hazır ve fit olduğun sürece sezon sonuna kadar oynarsın diyor."

Emre Kaplan: "Galatasaray opsiyon olarak bunu koymak istiyor zorunlu opsiyon istemiyor Rangers'da belli bir geri elde etmek için zorunlu opsiyon koymak istiyor."

Emre Kaplan: "Rıdvan sadece 4 aylığına Galatasaray'a gelmek istiyor."

bu arada aklımda bi anadolu kulubune 200 bin euro berip antrenör olmayı düşünüyorum

kabul etmeyecek anadolu kulubu yok şu şartlarda

bi tuttursam yürü be ceddin baba gs

Emre Kaplan: "Rangers bir sol bek trasnfer ederse Rıdvan'ın transferinin önü açılacağı tam olarak öyle değil sene sonu Rangers'ın tecrübeli sol beki ayrılacak bu Rıdvan'ı çok etkilemiyor."

Emre Kaplan: "Benim düşüncem sol bek konusunda Rıdvan'ın olacağını düşünüyorum."

Icardi
Kerem Mertens Barış
Torreira Hakan Arslan
Levent Abdülkerim Davinson Ömer Ali Şahiner
Muslera

IMG_4747.webp

Emre Kaplan: "Rıdvan normalde Türkiye'ye dönmek istemiyordu Montella Rıdvan ile görüşmüş bizim sol bekte ihtiyacımız var. Okan hocada en azından bizim zaten sol beke ihtiyacımız var sen hazır ve fit olduğun sürece sezon sonuna kadar oynarsın diyor."

Emre Kaplan: "Galatasaray opsiyon olarak bunu koymak istiyor zorunlu opsiyon istemiyor Rangers'da belli bir geri elde etmek için zorunlu opsiyon koymak istiyor."

4 aylığına trasnfer mi olur - şeyinin keyfine farklı ortam mı isteniyor .

öyle bir şartta hemen uzaklaşılmalı

Burhancan Terzi: "Tete konusunda kulüpten aldığım bilgide 10 m euro isteniyordu satılması planlanan oyuncular arasında bulunuyor."

Ridvan sezon sonuna kadar kira. Yazin Locko yerine gelsin. Sag tarafada simdi bir genc adam aliriz, ve yabanci siniri yüzünden oraya malesdf Zekiyi cekeriz diye düsünüyorum.

defolsun gitsin

eğer hocanında böyle bir düşüncesi varsa o da bırakıp gitsin

sen kimsin lan 4 aylığına gsye geliyorsun

bu ne beee

burası gs boru değil!!!!

Burhancan Terzi: "Tete konusunda kulüpten aldığım bilgide 10 m euro isteniyordu satılması planlanan oyuncular arasında bulunuyor."

Ne bilgisi alıyormuş yav, o basketbol haberinden sonra Erden bunu aramış azar kaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt