- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o kadar kemiksiz 10 no istemiyorum press yapabilen bir 10 no istiyorum.bize kemiksiz bir 10 numara lazım
çare kamadaBen o kadar kemiksiz 10 no istemiyorum press yapabilen bir 10 no istiyorum.
Takim savunmasını bozacak oyuncu bize yaramıyor. Okan hocanin sistemde ileride basmak önemli.
4 aylığına trasnfer mi olur - şeyinin keyfine farklı ortam mı isteniyor .Emre Kaplan: "Rıdvan normalde Türkiye'ye dönmek istemiyordu Montella Rıdvan ile görüşmüş bizim sol bekte ihtiyacımız var. Okan hocada en azından bizim zaten sol beke ihtiyacımız var sen hazır ve fit olduğun sürece sezon sonuna kadar oynarsın diyor."
Emre Kaplan: "Galatasaray opsiyon olarak bunu koymak istiyor zorunlu opsiyon istemiyor Rangers'da belli bir geri elde etmek için zorunlu opsiyon koymak istiyor."
Emre Kaplan: "Rıdvan sadece 4 aylığına Galatasaray'a gelmek istiyor."
Icardiiiiiiiiiiiiiiiiii diye sevinmeyi biliyonuz ama .Bize star oyuncularda lazimNe taliskası ya kadayıf olmuş adamları istemenin anlamı nedir gelir bu sene oynar sonra teneke bağlayıp kovmaya çalışırız uzak dursun
bu burhancan sarışın hatunla yayın yapıyor mu hala
Kardan pay değilmiş sanırım satıştan paymış onun dediğine göre.Tansel yorum yapmış da payı fener ödese bile kardan pay olduğu için 600 bin € falandır.
Emre Kaplan: "Rıdvan normalde Türkiye'ye dönmek istemiyordu Montella Rıdvan ile görüşmüş bizim sol bekte ihtiyacımız var. Okan hocada en azından bizim zaten sol beke ihtiyacımız var sen hazır ve fit olduğun sürece sezon sonuna kadar oynarsın diyor."
Emre Kaplan: "Galatasaray opsiyon olarak bunu koymak istiyor zorunlu opsiyon istemiyor Rangers'da belli bir geri elde etmek için zorunlu opsiyon koymak istiyor."
Emre Kaplan: "Rıdvan sadece 4 aylığına Galatasaray'a gelmek istiyor."
Burhancan Terzi: "Tete konusunda kulüpten aldığım bilgide 10 m euro isteniyordu satılması planlanan oyuncular arasında bulunuyor."