Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan: "Tete burada kendini kanıtlamak istiyor bir savaş süreci yaşadı Ukrayna'dan ayrıldı hiçbir yere aidiyet hissemedi ve kendini kanıtlayamadığını düşünüyor kendisi ayrılmak istemiyor ama temsilcisi görüşmeler yapılıyor."

Emre Kaplan: "Ben Tete'yi 10 m euro'dan aşağı göndereceğini düşünmüyorum."

Emre Kaplan: "Tete burada kendini kanıtlamak istiyor bir savaş süreci yaşadı Ukrayna'dan ayrıldı hiçbir yere aidiyet hissemedi ve kendini kanıtlayamadığını düşünüyor kendisi ayrılmak istemiyor ama temsilcisi görüşmeler yapılıyor."

Emre Kaplan: "Ben Tete'yi 10 m euro'dan aşağı göndereceğini düşünmüyorum."
iyi günleeeer

GEx7reKWcAAqfW2

Safa Kaan: "Galatasaray yönetiminin istediği bonservis olduğu taktirde direk elden çıkarmaya sıcak baktığını biliyorum. Burada 10 m euro istenen para ama benim tahminim 8 m euro civarında bir bedel gelirse bırakabileceği yönündeydi. Şu ana kadar sözlü 4 m euro teklif geldi."

Safa Kaan: "Galatasaray yönetimi Barış Alper'i bırakmak istemiyor Barış Alper'de ayrılmak istemiyor."

Assignon degilde

sessegnon u ısterım

Tamamda sonuçta o para havaya gitmiyor BB'ye olan borcundan düşüyor. Paraları haybeye almıyorlar yani.
orası öyle dmeek istediğim o değil- bir gelirde "dış etken" olarak geliyor bana . bizim kontrolümüzde değil.

yani düşün kredi kartı ödicen - o ay asgariden az fazla ödeyip nakit bırakmak istiyorsun ama yok min %50 sini ateşlemeye zorluyorlar. sinir bozucu bir şey

Kadrodaki yabancı sayısının düşecek olmasıyla Boey gibi potansiyelli ama net olmayan yabancı oyuncuları denemek zor olacak malesef. Potansiyelli gurbetçi gençleri toplamak lazım. Bayern'e direk oyuncu satıyor olmamız iyi bir referans olabilir ikna ederken.

orası öyle dmeek istediğim o değil- bir gelirde "dış etken" olarak geliyor bana . bizim kontrolümüzde değil.

yani düşün kredi kartı ödicen - o ay asgariden az fazla ödeyip nakit bırakmak istiyorsun ama yok min %50 sini ateşlemeye zorluyorlar. sinir bozucu bir şey
borcu yaparken düşünecektin
yapragı yerken kıtır kıtır sapına gelince me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt