Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne verdi ki 20 isteyecekler en fazla aldıkları fiyata verirler.
Onu 15 civarı ancak bırakırlar değer mi sence?Baturina alinsa daha iyi olmaz mi sanki?
12 yabancıya düşüyor seneye de olsa ayrılmalarına pek ihtimal vermiyorum kaliteli yerliler şampiyon yapmaya başlayacak.Boey’nin gitmesini kabul ettik eyvallah 30 milyon gelecek ok ama baris ve abdulkerim ne olursa olsun kalmali
Hedefimiz avrupa ve sampiyonluksa iki oyuncuya da ihtiyacimiz var
Düz adam ama kötü adam değil. Eskilerin tabiriyle kemik gibi herif. Daha iyisi varsa tercih ederim ama ucuzsa denenebilir. Hep Arjantinli Ömer Bayram diyordum ona ben.Acuna'nin 90dk forma giydiği maçlarda son 2 sezonda Sevilla nin ligde galibiyet aldığı maç sayısı 2 evet 2 yazıyla da ikiii. Allah kahretsin böyle adami
Baturina alinsa daha iyi olmaz mi sanki?
1.72’lik henüz kendini kanıtlayamamış Hırvat topçu şuan riskli olabilir cuzi bedele de düşmez burayaBaturina alinsa daha iyi olmaz mi sanki?
Geçen sene fb maçlarında bok gibiydi. İstemem
Bence deger. Potansiyelli cocuk. Seneye onu da CL'de gosterebilirsen elin adami rahat 40 verir sonra. Tabi ki iyi oynarsa.Onu 15 civarı ancak bırakırlar değer mi sence?
kemiği mi kalmış hocam bu sezon 750 dk bitik sevillada forma bile göremeyen adamdan şampiyonluk yolunda bize hayır mı gelir. Yıllık maaşı da 2.3m euroymuş başlarım öyle kemiğe. Lades kemiği olmaz şuan bu adamdanDüz adam ama kötü adam değil. Eskilerin tabiriyle kemik gibi herif. Daha iyisi varsa tercih ederim ama ucuzsa denenebilir. Hep Arjantinli Ömer Bayram diyordum ona ben.
Bakambu varTakımı çorba yapmaya gerek yok!
Sağ bek sol bek merkez orta saha 10 numara tete giderse bir hızlı kanat ve yedek bir golcü alınıp transfer kapatılmalı.