Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah şu acuna haberleri yalandır, hem yaşlı hem kötü topçu.

Boey’nin gitmesini kabul ettik eyvallah 30 milyon gelecek ok ama baris ve abdulkerim ne olursa olsun kalmali

Hedefimiz avrupa ve sampiyonluksa iki oyuncuya da ihtiyacimiz var

Boey’nin gitmesini kabul ettik eyvallah 30 milyon gelecek ok ama baris ve abdulkerim ne olursa olsun kalmali

Hedefimiz avrupa ve sampiyonluksa iki oyuncuya da ihtiyacimiz var
12 yabancıya düşüyor seneye de olsa ayrılmalarına pek ihtimal vermiyorum kaliteli yerliler şampiyon yapmaya başlayacak.

Acuna'nin 90dk forma giydiği maçlarda son 2 sezonda Sevilla nin ligde galibiyet aldığı maç sayısı 2 evet 2 yazıyla da ikiii. Allah kahretsin böyle adami
Düz adam ama kötü adam değil. Eskilerin tabiriyle kemik gibi herif. Daha iyisi varsa tercih ederim ama ucuzsa denenebilir. Hep Arjantinli Ömer Bayram diyordum ona ben.

Düz adam ama kötü adam değil. Eskilerin tabiriyle kemik gibi herif. Daha iyisi varsa tercih ederim ama ucuzsa denenebilir. Hep Arjantinli Ömer Bayram diyordum ona ben.
kemiği mi kalmış hocam bu sezon 750 dk bitik sevillada forma bile göremeyen adamdan şampiyonluk yolunda bize hayır mı gelir. Yıllık maaşı da 2.3m euroymuş başlarım öyle kemiğe. Lades kemiği olmaz şuan bu adamdan

Muslera
Günay

Kaan - Sanchez - Abdülkerim - Barış
Ali T. - Nelsson - Ali Y. - Kazımcan

Torreira - Demirbay
Berkan - Ndombele
+Eyüp

Tete - Mertens - Kerem
Ziyech - Halil - Zaha

Icardi
Bakambu

cenk ergünün soktugu sergio kazıgı ve dombeleden mutlaka kurtulmamız lazım 6 milyon para verıyoruz karsılıgı 0

Moise Kean > Atletico Madrid

kira bedeli 500 bin euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt