Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence deger. Potansiyelli cocuk. Seneye onu da CL'de gosterebilirsen elin adami rahat 40 verir sonra. Tabi ki iyi oynarsa.
Ben çok beğenmiyorum ayrıca parayı yaz transfer sezonuna saklarsak hata yapma olasılığımızın düşeceğine inanıyorum...

Düz adam ama kötü adam değil. Eskilerin tabiriyle kemik gibi herif. Daha iyisi varsa tercih ederim ama ucuzsa denenebilir. Hep Arjantinli Ömer Bayram diyordum ona ben.

Bek yaşlı olmamalı bence, zaten mevcut kadromuz yaşlı, icardi zaha Mertens kerem d. Ziyech hepsi 30+ bir de acuna eklenirse al sana 6 oyuncu. Böyle bir plan olmamali

yav paran varken yakalayabilirsen adı sanı ne vereceği belli adam almak gerek 26 yaş max... lider karekterli oyuncu.. fiziksel gelişimini burada tamamlamaya gelen, yaşı fazla olan adamlara hiç para harcanmasın..

Acuna bildiğin Cenk Ergün transferi gibi birşey benim gözümde. Bomboş bir iş. Adam bide sakat diyorlar. İyileşene kadar lig biter zaten

1 sağ bek, 1 sol bek, 1 tanede ofansif orta saha hamlesi gerekiyor diye düşünüyorum, Şu 3 hamle yapılırsa mükemmel olur ama transferin bitmesine de çok uzun bir süre kalmadı umarım gerekli takviyeler yapılabilir. Boey'in transferi müthiş bir başarı olsa da kadro olarak zaten bazı eksikler vardı şu anda daha da eksik hale gelindi, Transfer döneminin son bölümü sezonun gidişatı için kritik olacak.

Selçuk'un ilk senesinde ki gibi bir 8
10 numara lazım değil bu takıma
Asil daha cok 10 numara lazim bu takima, Mertens tabi ki kalacak sezon sonuna kadar ama bu takimda bir 10 numara yok gercekten takimi tasiyacak ve kilit paslari/golleri atacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt