Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyon olmuş+ucl katılmış+yenı sponsorlar bulmuş kulübun hocası satış olmadan oyuncu alamıyoruz diyorsa yoruma gerek yoktur

şampiyon olmasak ne haldeydık acaba
Burada olay şu sezon başında plan dahilinde belirlenen bütçeyi aşmamak için bu yapılıyorsa o doğaldır hatta olması gerekendir sonuçta sürekli transfer transfer olmaz. Bilançoda sezon sonunda zarar etmişsek sıkıntı ama kar etmişsek o zaman sorun yok demek ki kendi planları dahilinde bir bütçe oluşturulmuş ve olması gerektiği gibi buna uymuşlar olur.

Erden Timur ne kadar sevsemde, sinifta kalmistir bu donem yada herhangi transferle alakali kisi.

1. Solbek bagira bagira belliydi, angelinho olmadigindan beri
2. Ndomb ve Sergio istedigimiz 8 numara orta sahalardan cok uzaklar
3. 10 numara diye bagiriyor takim.

ifb sikeciler ne kadar nefret etsemde, bu sezon transfer sezonu baslamadan 3 transfer acikladilar, biz hala mis mis uyumaya devam.

Ulkenin en buyuk kulubune,bu transfer donemleri yakismiyor. Transfer yapamiyacaksak, ilk gunden transfer yapamiyoruz, bosuna beklemeyin diyin.

Ben güveniyorum az sabir, bakalim kime alacaz kime satacaz

Bunlari unutma:

IMG_1526.jpeg

IMG_1743.jpeg

:red:

Erden Timur ne kadar sevsemde, sinifta kalmistir bu donem yada herhangi transferle alakali kisi.

1. Solbek bagira bagira belliydi, angelinho olmadigindan beri
2. Ndomb ve Sergio istedigimiz 8 numara orta sahalardan cok uzaklar
3. 10 numara diye bagiriyor takim.

ifb sikeciler ne kadar nefret etsemde, bu sezon transfer sezonu baslamadan 3 transfer acikladilar, biz hala mis mis uyumaya devam.

Ulkenin en buyuk kulubune,bu transfer donemleri yakismiyor. Transfer yapamiyacaksak, ilk gunden transfer yapamiyoruz, bosuna beklemeyin diyin.

36 ve 30 yaşında adamı biz alsak anam anam burada çıkacak yangını düşünemiyorum

erden timura neler neler denirdi yine yıldız sevdası filan

Burada olay şu sezon başında plan dahilinde belirlenen bütçeyi aşmamak için bu yapılıyorsa o doğaldır hatta olması gerekendir sonuçta sürekli transfer transfer olmaz. Bilançoda sezon sonunda zarar etmişsek sıkıntı ama kar etmişsek o zaman sorun yok demek ki kendi planları dahilinde bir bütçe oluşturulmuş ve olması gerektiği gibi buna uymuşlar olur.
hasan sen dahil herkes varsayımlar üzerine konuşuyor ama kimsede yönetimden dogruları acıklamıyor
bu arada zarar olayları filan dogru degildir umarım okadar gelen paranın üzerine zarar varsa ,ben hırsızlık ararım
yine tekrarlıyorum fener nasıl oyuncu alıyor satmadan da biz alamıyoruz ki onların kadro daha şişkin ve maliyetli oyuncuları daha fazla

özetle arka tarafta tatsız birşeyler var kimsede bunu sormuyor acıklamıyorda limit yok ,para yok falan olaylarına inanmıyorum artık ben

Tete Kopenhag, Zaha Ankaragücü, Ndombele Alanyaspor, Ziyech Pendik + Manchester United, Oliveira Rize dep bunlardan başka bir şey söyleyemiyoruz.

Barış, Abdülkerim, Kaan, Boey, Nelsson bunlara haksızlık oluyor maaş baremini bu kadar yükseltmesek yine dengeli olurdu ama şu alttaki 6 oyuncunun 19 m euro'ya yakın maaş alıyor olmasını açıkçası sindiremiyorum.

Bu 5 isim canını dişine takıp oynarken sahada yürüyen adamlara bu maaşlar verilmesi haksızlıktan başka bir şey değil.

Takımın en kötü 6 oyuncusu
1- Ndombele(3.1 m euro maaş)
2- Zaha(4.35 m euro maaş)
3- Tete(2.8 m euro maaş)
4- Ziyech(3.5 m euro maaş)
5- Angelino(2.3 m euro maaş)
6- Oliveira(2.75 m euro maaş)

Boey(0.8 m euro maaş)
Nelsson(1.3 m euro maaş)
Abdülkerim(0.65 m euro maaş)
Barış Alper(0.45 m euro maaş)
Kaan Ayhan(0.65 m euro maaş)

Toplam: 3.85 m euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt