Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah askina su 2 fotoya bakınca formanın etkisi yüzde kaçtır sence?

Bu adama antrenmanlarda vs iskence çektirmek lazım, ilk Istanbul'a geldiğinden daha da kilolu şuan. Zaten oyunun içinde de casper'lık yapıyor etliye sütlüye dokunmadan ortasaha oynamak istiyor paşam.

Acilen kadro dışı kalmalı.
Ben Napoli'de de izledim Ndombele'yi. Aynıydı fiziği. Hatta damacanaya benziyor bile demiştim gelmeden önce yazdığım oyuncu analizinde.

Allah askina su 2 fotoya bakınca formanın etkisi yüzde kaçtır sence?

Bu adama antrenmanlarda vs iskence çektirmek lazım, ilk Istanbul'a geldiğinden daha da kilolu şuan. Zaten oyunun içinde de casper'lık yapıyor etliye sütlüye dokunmadan ortasaha oynamak istiyor paşam.

Acilen kadro dışı kalmalı.
Vecino gelmesin diyerek, Allah tan belamızı istemisiz gibi bir şey oldu. Esas Ndombele hariç kim gelirse gelsin noktasına geldik resmen. Biz hadi 3 milyonun hesabını yapıyoruz, Tottenham olsak ne yapardık. Beterin beteri var renkdaşım 😍

Vecino gelmesin diyerek, Allah tan belamızı istemisiz gibi bir şey oldu. Esas Ndombele hariç kim gelirse gelsin noktasına geldik resmen. Biz hadi 3 milyonun hesabını yapıyoruz, Tottenham olsak ne yapardık. Beterin beteri var renkdaşım 😍
Ndombele vs Vecino da ölüm sıtma muhabbeti gibiydi rtaş. Fırsat diye diye ortada kaldık :)

Transfer yapmıyorsak çözüm belli Zaha, Tete, Ndombele, Halil filan oynatmaya gerek yok sol bek alınmıyorsa koy Barış'ı solda oynasın Torreira-Kaan yapıp merkezin direncini maksimum seviyeye çıkar sürekli hareketli oynayan Hamza'yı koy Trabzonspor kapanarak oynuyor Halil'e de gerek yok Kaan - Mertens - Demirbay uzaktan doğru pozisyonlarda zımbalarlar.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira - Kaan
Hamza - Demirbay - Kerem
Mertens​

Ndombele vs Vecino da ölüm sıtma muhabbeti gibiydi rtaş. Fırsat diye diye ortada kaldık :)
Baba hepsi transfer planlamamızın olmaması ile ilgili, yine yok. Alışveriş için Black Friday bekliyormuşuz hissi oluştu bende. Sol bek ihtiyacımız bağırıyor ama transfer sezonu açılır açılmaz hemen bir sol bek bile alamadıysak plan yok demektir. Üzücü olan bu, ha belkide para olmadığı için plan yok bak ona bir şey diyemem.

Bu floodta da takımın geçen sene ile bu seneki istatistikleri karşılaştırılmış merak eden bakabilir.

Yalnız göz ardı edilen ve bu istatistiklerle izah edilemeyecek durumlar var;

1. Geçen yıl büyük paralar harcamadan çok ciddi bir revizyonla enkaz haldeki takım ayağa kaldırılmış, oluşturulan takım yüksek mücadele seviyesi ile fark yaratmıştı. Takımın elbette defoları da vardı; hücum varyasyonlarının kısır olması, dolayısıyla da skor yükünü ağırlıklı olarak 2-3 futbolcunun çekmesi gibi. Bu sezon İcardi' nin başına gelen sakatlık durumu geçen sezon İcardi veya Kerem' in başına gelmiş olsa da 2. yarı kritik 3-5 maç oynayamasa havlu atardı takım ki yine de zayıf takımlara karşı skorun erkenden alındığı epeyce maç ucu ucuna kazanılabildi...

2. Yaz transfer döneminin başında, bu defa gayet güzel bir kadro vardı ve hangi mevkilerin eksik olduğunu bilmeyen de yoktu. Bonservis ve maaş olarak ciddi bir külfetin altına girilmesindeki maksat, daha eksiksiz ve güven veren bir oyun ortaya konulabilmesiydi. Elbette garanti transfer diye bir kavram olamaz ama oran önemlidir; yapılan transferlerden alınan verim ortada ve yüzde olarak son derece yetersiz, lamı cimi yok bunun...

3. Geçen yıla göre GS-FB harici bütün takımların ciddi güç kaybına uğradıkları tartışmaya kapalı bir konu, küçük kulüpler fena haldeler; birkaç yıl içinde yeni Eskişehir-Bursa-Malatya örneklerini göreceğimize dair bahse girebilirim. Dolayısıyla istatistiklerin geçen yıla göre daha iyi çıkması beklenen bir şey. Aynı karşılaştırma geçen sezon ve bu sezonki FB için yapılsa daha çarpıcı sonuçlar çıkacaktır diye kuvvetle tahmin ediyorum...

Düşündükçe çok şey eklenebilir de uzatmak ve okuma zahmetine katlanacak birkaç kişiyi yormak istemediğim için keseyim burada. Ana tema anlaşılacaktır diye umuyorum...

Ulan iki senedir çok sövdüm bizimkilere ama rotasyonda olsa İcardi sakat sakat bu kadar zorlamazdı belki. Şöyle bir aklıma geldi keşke alsaymışız dedim. İnterde bir ekstra koyamamış ama tecrübesiyle Halil’in oynadığı maçlarda bizi götürürmüş

Eyüp’ün şurdaki fiziğe dönüşü lazım

Aileni profesyonel hayatına karıştırmaman lazımdı. Sezon başı boş milliyetçilik kasmasaydın bu takımda iş yapardın artık iyi bir Avrupa kariyerin de olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt