Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - Abdülkerim - Torreira - 10 numara - Icardi şu omurgayı kesin korumamız lazım. Bu adamların hiçbirinin yeri dolmaz.

Selçuk'un ilk senesinde ki gibi bir 8
10 numara lazım değil bu takıma
Bu ilk sene Selçuk hep söylenir de ezberden başka bir şey değil. O takımın hücumdaki alamet-i farikası Elmander idi. ''4-5-2'' tabirini Uğur Meleke' den önce ben kullanmış olabilirim. Çok gol attığından değil ama hem yerleşik savunmaya, hem açık oynayan takımlara karşı, temposu, zekası ve tekniğiyle oyunu akışkan hale getiren ve kilidi çozen gizli-açık kahraman oluyordu. Elmander' in oyunda olmadığı her dakika kabir azabı gibiydi. İmkan ve vakit olsa da o sezonki maçları tekrar izlesek. Zaten Elmander sakatlanıp 2. sezon eski temposunu bulamayınca da takımın defoları ortaya çıkmaya başladı; Melo-Selçuk bir daha hiçbir zaman aynı hücum etkinliğini gösteremedi...Okan Hoca zannediyorum yeni bir Elmander arıyor aslında ama o efekti verecek futbolcu bulmak kolay değil...

Bari söylendigi gibi 6aylik kiralik olsun. 32yasinda bek mi olur? Bek dedigin genc canavar gibi gidip gelen olur

yahu genel olarak dedim.

zaten orta saha alınmadığı için, ndombele-demirbay falan deniyoruz. sence demirbay, torriera gibi gözün kapalı ilk onbire yazılacak as bir oyuncu mu? mecburiyetten ilk tercih şu anda.

ikincicümlen ise tamamen boşluk. yaşayarak göreceğiz. ben de yine form tutacağını düşünüyorum. umarım haklı çıkarım.

Mecburiyetten 11 olduğunu biliyorum ama sezon sonuna kadar oynayacak olan o. Önemli olan mesele de bu. Yoksa tabii ki as 11 oyuncumuz olmamalı.

Soyle bakinca Assignon biraz tarz olarak Rosier gibi ama ondan daha atletik ve guclu sayilir.

Bu Senaya da tam bir duvar diyorlar kimse kolay kolay gecemezmis onu.

Hangisi daha ucuzsa o alinsin bence.

Hazır para varken Alavesteki 1.93luk Agheowa yaratığını alsakmı 19 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt