Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon ile anlasmisiz, Rennes ile gorusmeler son asamada, kaynak Nevzat

Demirbay 30, Icardi 30, Zaha 31, Mertens 35. Hepsi de 11 oynuyor. Yeni bir kadayıfa gerek yok. Genç biri alınmalı. Boey, Barış, Torreira boşuna fark yaratmadı

4 tane oyuncu yazmışın biri 35 sadece diğerleri 30.
30 kadayıf mı reyiz?
96-hagi 31'de geldiydi hatırlatalım.

Acuna geleceğine barış oynasın ben kabulüm. Bıktım bitik adamlara milyon maaş ödemekten.
Akunya bitik değil. Ciğersiz, tekmeye kafa sokan bir adam. Geçen sezonu böyle bitirdi. Bu sene de sakatlanmış hiç takip etmedim. Ama öyle senin dediğin gibi ıskartaya çıkma durumu falan yok. Sevilla forumlarına bakarsan hepsi dönmesini bekliyor oyuncunun.

Acuna bitik değil. Ciğersiz, tekmeye kafa sokan bir adam. Geçen sezon böyleydi. Bu sene sakatlanmış hiç takip etmedim. Ama öyle senin dediğin gibi ıskartaya çıkma durumu falan yok. Sevilla forumlarına bakarsan hepsi dönmesini bekliyor oyuncunun.

Acun bitik degil renktas tam aradığımız 10 no Survivor'da izlemedin mi hiç

Misafir vardı geriden geliyom asignın bitmiş mi Aslanlı emojimi koymuş aslanım benim

Adı geçenlerin hiçbiri ligin içinden geçer yorumu gelmediği için gayet rahatım ısrarla istenen övülen Rıdvan ve Kamada şüpheli sadece

Assignon'u 1 dakika bile izlemedim ama oyuncu profili, oynadığı lig,takım ve yaş olarak son derece doğru bir profil. Boey'de ilk alındığında henüz tam sükse yapamamış bir isimdi ama şu anda geldiği nokta ortada potansiyeli olan ama henüz bunu tam anlamıyla gösterememiş genç oyuncular tercih edilmeli. Assignon bu tanıma uygun gibi duruyor.

4 tane oyuncu yazmışın biri 35 sadece diğerleri 30.
30 kadayıf mı reyiz?
96-hagi 31'de geldiydi hatırlatalım.
Icardi ölü, Demirbay'ın oyuncu profili yırtıcı değil zaten. Zaha da arka adeleyi sakatlamamak için geri koşmuyor kanat oynadığında. Yeteri kadar taşınması gereken oyuncu var kadroda.

2 el batak atayım da birkaç keklik tokatlayayim bir transfer haberi düşer umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt