Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Assignon ile anlasmisiz, Rennes ile gorusmeler son asamada, kaynak Nevzat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirbay 30, Icardi 30, Zaha 31, Mertens 35. Hepsi de 11 oynuyor. Yeni bir kadayıfa gerek yok. Genç biri alınmalı. Boey, Barış, Torreira boşuna fark yaratmadı
Büyüklerimiz kim
Assignonun harika bir oyuncu olduğuna kanaat getirdim
Erzincan tulumdan sonra mı oldu?
Akunya bitik değil. Ciğersiz, tekmeye kafa sokan bir adam. Geçen sezonu böyle bitirdi. Bu sene de sakatlanmış hiç takip etmedim. Ama öyle senin dediğin gibi ıskartaya çıkma durumu falan yok. Sevilla forumlarına bakarsan hepsi dönmesini bekliyor oyuncunun.Acuna geleceğine barış oynasın ben kabulüm. Bıktım bitik adamlara milyon maaş ödemekten.
4 tane oyuncu yazmışın biri 35 sadece diğerleri 30.
30 kadayıf mı reyiz?
96-hagi 31'de geldiydi hatırlatalım.
Acuna bitik değil. Ciğersiz, tekmeye kafa sokan bir adam. Geçen sezon böyleydi. Bu sene sakatlanmış hiç takip etmedim. Ama öyle senin dediğin gibi ıskartaya çıkma durumu falan yok. Sevilla forumlarına bakarsan hepsi dönmesini bekliyor oyuncunun.
Acuna menajer önerisidir geleceğini hiç sanmıyorum.Kiralik Acuna mi? O zaman asil transfer sezon sonuna kalacak gibi o pozisyon icin.
Okan Özkan beğenmemiş ya
Icardi ölü, Demirbay'ın oyuncu profili yırtıcı değil zaten. Zaha da arka adeleyi sakatlamamak için geri koşmuyor kanat oynadığında. Yeteri kadar taşınması gereken oyuncu var kadroda.4 tane oyuncu yazmışın biri 35 sadece diğerleri 30.
30 kadayıf mı reyiz?
96-hagi 31'de geldiydi hatırlatalım.
yaw zaten demirbay as oyuncumuz değil.Uğur haklı valla bende yazdim, sorun yaş da değil, geleceği düşünmemek, günü kurtarmak
Ben bakmıştım profiline akşam üstü yoktu diye hatırlıyorum