- 18 Mayıs 2011
- 50.036
- 53.052
- 4.463
Kendine iyi bakArkadaşlar benim işim çıktı sonra görüşürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine iyi bakArkadaşlar benim işim çıktı sonra görüşürüz
Hatay maçında 50 dk top şişirdik saçma sapan. Bu sezon en sinir olduğum maçtı sonuçtan bağımsız. Sivas maçına biraz daha yol kazası gibi bakıyorum zira kazanacak kadar oynamıştık. Bu iki maçta bile verilmeyen 2-3 tane penaltımız var ayrıca. Takım iyi gününde değilken bunların verilmemesi daha çok can yakıyor. Çok maç hatırlıyorum fenerin bok gibi oynarken bir penaltı veya şans golüyle çözdüğü.Hakem konusunda katılıyorum ama yine de bu maçı kazanamamış olmak büyük ahmaklık. Doğru düzgün rotasyon yapılsa gene kazanırdık bir şekilde. Maçta Hatay hiçbir şey oynamamıştı çünkü. Galibiyetin ne olduğunu bilmeyen heriflere 3 puan hediye ettik, liderliği de verdik. Hem bu hem de Sivas çok çok ahmakça puan kayıpları.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstediğin kadar Galatasaraylı ol. Futbol bilmeyen bir adamsın. Son 100 mesajına bakmam yetti. Oyunculara küfür etmediğin kalmış. Bir maç Zahayi övmüşsün, sonra gidip defooool diye yazmışsın. Kereme hakaret etmişsin, Kerem gol atınca en çok sen sevinmissin. Erden Timur icin en büyük hayal kırıklığı demişsin ama yazin taklalar atmışsın transfer haberlerinde. Omurga çok önemli bir yapıdır sende de olmadığı kesin. Rüzgar nereden eserse oraya göre konusmussun. Tipik sosyal medya taraftarisinSen benim Galatasaraylılığımı sorgulayamazsın renktaş. Kimseden gizlimiz saklımızda yok sosyal medyamız her şeyimiz ortada hangi renklere gönül verdiğimizde. Bu yüzden haddini bil akıllı ol.
Barış nasıl her konuda övülüyorsa Zaha ve Tete'nin de her konudan eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok.ben eleştirilmesin demiyorum dikkat edersen. ota b.ka her şeyde zaha ve tete'ye bağlanıyor konu kabak tadı verdi. onu diyorum sadece.
Haklısın, o konularda ciddi canımız yandı. Kesinlikle itirazım yok zaten. İşte dönüp bakınca yine de insan sinirleniyor, böyle kötü takımlara karşı hakeme rağmen niye kazanamadık diye. Çok daha zorlarını kazanmayı bildik çünkü.Hatay maçında 50 dk top şişirdik saçma sapan. Bu sezon en sinir olduğum maçtı sonuçtan bağımsız. Sivas maçına biraz daha yol kazası gibi bakıyorum zira kazanacak kadar oynamıştık. Bu iki maçta bile verilmeyen 2-3 tane penaltımız var ayrıca. Takım iyi gününde değilken bunların verilmemesi daha çok can yakıyor. Çok maç hatırlıyorum fenerin bok gibi oynarken bir penaltı veya şans golüyle çözdüğü.
abi sen beni ısrarla anlamıyorsun.Barış nasıl her konuda övülüyorsa Zaha ve Tete'nin de her konudan eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok.
Bugün çıkıp kimse Kaan Ayhan hakkında en ufak eleştiri yapmıyor ya da Ndombele hakkında bile yok çünkü beklentileri karşılayamama ihtimali vardı.
Ama Tete + Zaha farklı ikisinden de büyük beklentiler vardı halende var yine diyorum yarın bir gün açılırlar iyi oynamaya başlarlar hava tam tersine döner herkes fazlasıyla destek olur ama gün itibarıyla 6-7 aylık süreçte hayal kırıklığından öteye geçmediler.
Bunu çevirmek kendi ellerinde kalan 3 ayda öyle bir performans gösterip şampiyon yapsınlar taraftar olarak sırtımızda taşıyalım.
Yarinki macin sampiyonluk maci oldugu konusunda fitizdir snrmabi sen beni ısrarla anlamıyorsun.
mesela biri bir gol atınca "aaa barış da böyle aslanım yaa" diye her sekansta övülüyor mu? ya da müthiş bir geri koşu ile kontra atağı kesen bir oyuncunun videosunu paylaşıp "barış da böyle yeaa" diyor muyuz?
kendilerini eleştirelim tabiki, en çok eleştiren benim hatta zaha başlığına girişimi bile yasaklamışlar :d ama her fırsatta kör göze parmak artık sıkıcı oldu onu diyorum.
tamam anladık adamlar beklentileri karşılamadı. günde 280 kere bunu vurgulamanın kimseye bir faydası yok onu diyorum.
Barış için her zaman her türlü övgü veriliyor espriler yapılıyor Lazbappe bile deniliyor açıkçası video paylaşılsa Barış'da böyle diye söyler adama her türlü edit bile yapıyorlar.abi sen beni ısrarla anlamıyorsun.
mesela biri bir gol atınca "aaa barış da böyle aslanım yaa" diye her sekansta övülüyor mu? ya da müthiş bir geri koşu ile kontra atağı kesen bir oyuncunun videosunu paylaşıp "barış da böyle yeaa" diyor muyuz?
kendilerini eleştirelim tabiki, en çok eleştiren benim hatta zaha başlığına girişimi bile yasaklamışlar :d ama her fırsatta kör göze parmak artık sıkıcı oldu onu diyorum.
tamam anladık adamlar beklentileri karşılamadı. günde 280 kere bunu vurgulamanın kimseye bir faydası yok onu diyorum.
Avrupa kadrosunda zaten 3 değişiklik yapabiliyorsun.Leventi alirsak Home Grown (bizim altyapi degil, ülkede gelismemis diye) degil diye Avrupada Gurbo sayisi cok diye kadroya bile alamayiz herhalde.
olmazSerkan calik'in bile ts deplasmani almisligi var
Bi dunya para alan adamdan bunu bekleyelim 1 zahmet
Süleyman Hurma: 2m + kiralık oyuncu okeydir tamam…..Levent Mercan'da gurbetçi alt yapısı Almanya'dan Fatih Demireli oyuncu tarafını rahat çözer fakat kulüp tarafı sıkıntılı olur izin verirler mi bilmiyorum açıkçası Rıdvan'a 5 m euro verene kadar Levent'e 2 m euro + kiralık oyuncuyla işi çözebiliriz ama yine geç kaldık Levent olacaksa bile 11 Ocakta olmalıydı şimdi değil.
%100 şamp. maçı diyemeyiz tabiki. ancak kalan haftalarda bana göre iki keskin viraj var. birisi bu maç. diğeri de bjk depl.Yarinki macin sampiyonluk maci oldugu konusunda fitizdir snrm
Sorun zaten burada Levent Mercan'a da çıkıp 4 m euro verilmez karşı tarafın tutumu böyleyse başka seçeneklere bakılır.Süleyman Hurma: 2m + kiralık oyuncu okeydir tamam…..
Oyuncu almaya çalıştığınız adam kendi maçında penaltı verilmedikten sonra gs ortalığı karıştırıyor diyen adam.
As solbekini devre arasında yabancı sınırı zorlaştırılmışken niye 2m + kiraya satsın. Diyecek ki daha iyisini alabiliyorsan al 4’ten aşağı bırakmam
sen rahat olya 6 pastan gol atan adam görünce keremden bunları beklioz diyo musunuz geçin abi bu işleri zaha gömme işinin bokunun boku çıktı 6 gol 2 asist ki yenen asistleri de katarsak 6 gol 6 asist sakatlıktan beli doğrulmayan biri için hayli iyi, başka topçulara sarın biraz da ya da sarmayın gören 5.yiz falan sanıcak