- 1 Ağustos 2009
- 45.107
- 43.793
- 4.258
8i 10la birleştiren futbolculara bayılırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum eğer Trabzon'a yenilip Anadolu kulüplerine işimiz kaldıysa geçmiş olsun yarın Trabzon'u yenemedikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmıyor.bu eksik tsyi yenemiyorsak zaten bırakalım bu işi, transfer mransfer de yapmayalım seoznu kapatalım
sen rahat ol
3 hafta sonra fırtına gibi estirecek çok laf yedirecek, sergen olsaydı o da aynısını derdi
yok astroloji haritası parçalayacak diyor sakatlık falan olmazsa toparlaycakne bu 3 hafta muhabbeti geyik mi yapıon
yok astroloji haritası parçalayacak diyor sakatlık falan olmazsa toparlaycak
ben ingiltereye gitsem ülkeye alışana kadar 2 sene geçerYalnız zaha kötü mötü ama halili golden sonra çok içten tebrik etti biraz düşündüm de çok mu çabuk siliyoruz oyuncuları daha geleli 7 ay oldu
Bir dönem Karabükspor'da oynayan Lomano LuaLua vardı, 32 yaşında gelmişti. Premier Lig'de vasat bir kariyeri vardı hatta Arabistan'a kadar düşmüştü ama bizim lige geldiğinde olağanüstü işler yapıyordu, topu ayağına aldı mı, bekleri, stoperleri mal ediyordu. Zaha geldiğinde de öyle bir anlatıldı ki, dedim herhalde LuaLua ayarında bir topçu aldık, dedim slalom yaparak Anadolu takım savunmacılarını bayıltacak falan... Sonuç, Ümraniye bekinin madara ettiği bir adam oldu çıktı. Söylenecek başka söz yok.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taze kolpalar
Zaha :Yalnız zaha kötü mötü ama halili golden sonra çok içten tebrik etti biraz düşündüm de çok mu çabuk siliyoruz oyuncuları daha geleli 7 ay oldu